Овочевий або м’ясний салат може стати справжньою окрасою столу, якщо, звичайно, знати кілька хитрощів його приготування. Щоб надати салату з майонезом або вінегрету особливу пікантність, не знадобиться ніяких дорогих інгредієнтів, передають Патріоти України.
Достатньо на якийсь час покласти в миску з усіма компонентами лимонну скоринку. Перед подачею на стіл не забудьте її вийняти – так салат набуде особливо приємного смаку без зайвих витрат.
Для вінегрету є особливий секрет, який полягає у додаванні столової ложки молока та чайної ложки цукрового піску.
Кулінари, які спробували використати такі незвичайні добавки, запевняють, що смак вінегрету значно покращиться.
Нарешті, третій по порядку, але не за важливістю прийом – щоб салат мав ледь відчутний запах і смак часнику, зовсім не обов’язково класти в нього цей овоч, шматочки якого, трапляючись на зубах, можуть зіпсувати весь смак.
Натомість натріть скоринку чорного хліба зубчиком часнику і так само, як і у випадку з лимоном, помістіть його в миску з готовою стравою.
Перед тим як ви зберетеся трапезувати, житню скоринку слід вийняти, а салат перемішати.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...