ТОП-3 секрети у приготуванні салатів, про які не знає 99% господарок

Овочевий або м’ясний салат може стати справжньою окрасою столу, якщо, звичайно, знати кілька хитрощів його приготування. Щоб надати салату з майонезом або вінегрету особливу пікантність, не знадобиться ніяких дорогих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Подробиці

Достатньо на якийсь час покласти в миску з усіма компонентами лимонну скоринку. Перед подачею на стіл не забудьте її вийняти – так салат набуде особливо приємного смаку без зайвих витрат.

Для вінегрету є особливий секрет, який полягає у додаванні столової ложки молока та чайної ложки цукрового піску.

Кулінари, які спробували використати такі незвичайні добавки, запевняють, що смак вінегрету значно покращиться.

Нарешті, третій по порядку, але не за важливістю прийом – щоб салат мав ледь відчутний запах і смак часнику, зовсім не обов’язково класти в нього цей овоч, шматочки якого, трапляючись на зубах, можуть зіпсувати весь смак.

Натомість натріть скоринку чорного хліба зубчиком часнику і так само, як і у випадку з лимоном, помістіть його в миску з готовою стравою.

Перед тим як ви зберетеся трапезувати, житню скоринку слід вийняти, а салат перемішати.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як пом’якшити смак дуже гіркої кави

середа, 25 грудень 2024, 8:12

Далеко не всім людям подобається дуже міцна кава. Надмірну гіркуватість оцінять лише деякі кавомани. Але що робити, якщо ви вже придбали новий сорт кави, а потім, посмакувавши, зрозуміли що вона надто міцна для вас, передають Патріоти України. Відповід...

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

середа, 25 грудень 2024, 7:10

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. В результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати ціліс...