
Якщо вас досі кидає в тремтіння одна тільки думка про те, що доведеться зайнятися приготуванням голубців, завдяки порадам нижче ви впораєтеся зі складною стравою за дві секунди, передають Патріоти України.
Подробиці
- Для першого способу необхідно відрізати майже третину качана (з того боку, де розташований стовбур і товсті частини листя) гострим ножем. Обрізаний качан належить опустити в киплячу воду на деякий час, через який ви зможете витягти капустяне листя з каструлі, підчепивши їх вилкою. Відрізану частину викидати не варто – її можна нашаткувати і укласти між голубцями або прокрутити на м’ясорубці і додати в фарш.
- У другому варіанті знадобиться мікрохвильова піч. Качан капусти помістіть у відповідну за розміром ємність і, не наливаючи в неї води, поставте в мікрохвильову піч на 5-6 хвилин, включивши максимальну потужність. Після вилучення з мікрохвильової печі капусту необхідно відправити під струмінь холодної води. Близько 5-6 листків відійдуть від качану без проблем, після чого операцію варто повторити.
- Нарешті, найпростіший спосіб полягає в тому, щоб помістити качан у морозильну камеру. Досвідчені господарки запевняють, що після розморожування листя для голубців вдасться відокремити без проблем.
Якщо ви - майстер жартів і сарказму, а ваші брати чи сестри ні, у вас є наукове виправдання. Нове дослідження доводить: на відміну від інтелекту або кольору очей, почуття гумору - це не спадкова риса, передають Патріоти України. Уперше науковці виріши...
Сьогодні всім не завадить невеличка перерва — тож приєднуйтесь до розваги! Погляньте уважно на зображення з 25 чарівними французькими бульдогами й спробуйте знайти одного, який відрізняється від інших. Завдання не з легких: лише найуважніші змогли впор...