
Страви з буряків завжди виходять смачними. Крім того, цей коренеплід дуже корисний, передають Патріоти України.
Однак основний мінус полягає в тому, що варіння овочів вимагає багато часу. Також у процесі він фарбує посуд, а запах на кухні після цього залишається специфічним. Але час варіння можна значно скоротити, як і уникнути решти неприємностей.
У таких ситуаціях рятує мікрохвильова піч. Існує кілька способів варіння буряків таким чином.
Якщо ви коли-небудь намагалися відклеїти паперову етикетку від скляної банки, ви знаєте, що це майже неможливо зробити, не розірвавши папір. Якщо вам якимось чином вдається відклеїти її одним рухом, часто все одно залишається липкий слід від клею, пере...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...