ТОП-4 чарівні стрижки для жінок після 40 років з неймовірним омолоджувальним ефектом

Якось вранці ви можете прокинутися і раптово задуматися над тим, що вам вже 40 років або більше. У цьому віці ви ще виглядаєте добре, зморшки не напружують, фігура прекрасна, але в глибині душі щось змушує сумніватися в собі і не дає спокою. У цій ситуації може допомогти тільки одне - нова модна стрижка 2022, передають Патріоти України.

Ці 4 чарівні стрижки для жінок за 40 стануть знахідкою, адже вони гарантовано подарують відчуття впевненості в собі і змусять знову повірити в себе і свою привабливість! Головне, не бійтеся змінюватися і за необхідності попрощатися з довгим волоссям, адже коротка стрижка – розкішна можливість візуально освіжити й омолодити образ, а також виглядати жіночно, сучасно та стильно.

Об'ємний боб

Це дивовижна жіноча стрижка 2022, яка додає шевелюрі неймовірного обсягу, завдяки чому виходить чарівний образ. Саме ця стрижка з омолоджувальним ефектом здатна повернути впевненість у своїй красі, яка в повсякденній суєті десь загубилася. А ще вона універсальна і її можуть взяти на озброєння всі жінки.

Об'ємний боб / Instagram

Піксі з чубчиком

Це незрівнянна стрижка на коротке волосся, які візуально додає волоссю об'єму. Вона вмить здатна підняти ваш стиль на новий рівень і додати образу чарівну інтригу. Стрижку піксі з чубчиком обожнюють багато знаменитостей, і вона може стати справжнім хітом для жінок після 40 років, яким бракує впевненості у власній привабливості. При цьому чубок найкраще залишати довгим - такий стиль зараз модний, і це відмінний спосіб змінити свій образ.

Піксі з чубчиком / Instagram

Але не тільки короткі омолоджувальні стрижки здатні на дива. Якщо вам більше до душі середнє волосся, що ці зачіски теж здатні внести свої позитивні корективи в образ жінки.

Подовжене каре

Це модна жіноча стрижка 2022, яка завдяки ефектному силуету може перетворити будь-яку жінку в шикарну красуню. Подовжене волосся додає нотку жіночності та елегантності, незалежно від форми обличчя і типу волосся. Подовжене каре 2022 ідеально підходить для тих, хто в пошуках сучасного і карколомного образу для себе.

Подовжене каре / Instagram

Боб з асиметрією

Асиметрія в стрижці – це приголомшливий трюк, який дозволяє жінкам після 40 осучаснити образ і візуально скинути 5 або навіть 10 років. Крім того, стрижка з асиметрією легко зміщує акценти і дозволить приховати якісь недоліки.


Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...