
Купівля якісного м’яса – дороге задоволення, тому жодній господині не хотілося б зіпсувати такий цінний продукт, передають Патріоти України.
Однак через відсутність підготовки навіть розкішний шмат м’яса може вийти жорстким і не дуже апетитним.
Для того, щоб цього уникнути, потрібно знати чотири прості хитрощі.
У чому вони?
1.Газована вода
Багато кухарів знають про те, що найпростіший маринад на основі питної газованої води може стати найкращим рішенням для м’яса.
Потрібно взяти цілий шматок, залити його повністю газованою водою і відправити в холодильник на кілька годин.
Таке м’ясо просто танутиме в роті.
2.Ківі
Цей секрет допоможе приготувати відмінне м’ясо навіть у тому випадку, якщо ви цього не планували. Маринад на основі даного фрукта підготує м’ясо до готування лише за чверть години.
Потрібно просто розрізати ківі та додати його до м’яса.
3.Для духовки
Запечене м’ясо може вийти сухим, якщо не знати кілька хитрощів. Зокрема, кухарі рекомендують запікати його у фользі, проте фольгу заздалегідь потрібно проколоти в кількох місцях.
Також варто розмістити в духовці ємність з водою.
4.Не поспішайте із сіллю
Багатьом здається, що сіль потрібно додати якомога раніше, щоб шматок м’яса став справжнім кулінарним шедевром. Це помилка.
Якщо ви посолите продукт занадто рано, він вийде жорстким.
Тому соліть м’ясо у той момент, коли воно вже знаходиться на тарілці. Ця проста хитрість допоможе продукту залишатися соковитим.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...