ТОП-4 хитрощі при замочуванні гороху, про які не знають багато господинь

Багато господинь не надто часто готують напрочуд смачні, а головне - корисні та поживні страви на основі гороху, передають Патріоти України.

Вони пояснюють це тим, що з цим продуктом доводиться багато поратися.

Щоб такої ситуації не виникло, скористайтеся підказками, розміщеними нижче, і ви без проблем зможете порадувати своїх близьких апетитними супами, кашами та пиріжками.

Подробиці

Перше, що обов’язково слід враховувати в процесі приготування гороху, так це те, що перед приготуванням його потрібно ретельно промити – доти, доки вода не стане прозорою.

Другий пункт дуже тісно пов’язаний із попереднім і полягає в тому, щоб не використовувати для промивання холодну воду.

Натомість заливайте горох окропом. Діяти слід обережно, щоб не обпектися.

Після того, як крупа пройде початкову обробку, можна ставити наповнену водою каструлю на плиту. Дочекайтесь, поки вода закипить, і лише після цього додавайте горох.

Піна, що утворилася на поверхні, служить сигналом про те, що воду слід злити, промити вміст каструлі холодною водою, знову залити окропом і продовжувати варити.

Нарешті, четвертий і, мабуть, найголовніший пункт, який допоможе вам досягти м’якості – у процесі варіння підливайте в каструлю холодну воду. Так горох повністю розвариться.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...