При правильному підході популярна італійська страва може стати не тільки смачною, а й досить корисною, передають Патріоти України.
Для того, щоб поласувати ідеальною піцою, зовсім не обов’язково йти в ресторан: можна приготувати її самостійно.
Вся відмінність домашньої піци від ресторанної полягає в основі, тому особливу увагу необхідно приділяти саме тісту. У жодному разі не купуйте заморожені заготівлі – вони на смак будуть трохи кращими, ніж гума.
Не обов’язково дотримуватися суворої рецептури. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи кукурудзяного. Це допоможе досягти особливого відтінку смаку.
Багато домашніх піц значно поступаються страві з ресторану через товщину основи. Справа в тому, що в піцеріях встановлені спеціальні професійні печі, які дозволяють тісту максимально пропікатися.
Вдома варто робити тільки тонку основу.
Не забувайте про те, що в іншому ви не обмежені: рецептура начинки може бути будь-якою. Головне пам’ятати, що соковитість піци забезпечується смачним соусом.
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...
Багато хто мріє, аби в їхньому домі панували гармонія, щастя та добробут. Езотерики та народна мудрість підказують кілька простих способів, які допоможуть притягнути удачу у ваше життя, передають Патріоти України. Приберіть усе зайве. Безлад блокує ене...