ТОП-4 правила смачної домашньої піци від досвідчених кулінарів

При правильному підході популярна італійська страва може стати не тільки смачною, а й досить корисною, передають Патріоти України.

Для того, щоб поласувати ідеальною піцою, зовсім не обов’язково йти в ресторан: можна приготувати її самостійно.

Для цього варто пам’ятати про 4 головні правила:

Вся відмінність домашньої піци від ресторанної полягає в основі, тому особливу увагу необхідно приділяти саме тісту. У жодному разі не купуйте заморожені заготівлі – вони на смак будуть трохи кращими, ніж гума.

Не обов’язково дотримуватися суворої рецептури. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи кукурудзяного. Це допоможе досягти особливого відтінку смаку.

Багато домашніх піц значно поступаються страві з ресторану через товщину основи. Справа в тому, що в піцеріях встановлені спеціальні професійні печі, які дозволяють тісту максимально пропікатися.

Вдома варто робити тільки тонку основу.

Не забувайте про те, що в іншому ви не обмежені: рецептура начинки може бути будь-якою. Головне пам’ятати, що соковитість піци забезпечується смачним соусом.

Секрет досвідчених господинь! Як смачно засолити сало, щоб тануло у роті

четвер, 16 травень 2024, 6:08

Один з найпопулярніших в Україні та культових продуктів усіх часів – сало. Сало – корисний, насичений вітамінами та мікроелементами продукт. Сало містить насичені жирні кислоти, у тому числі олеїнову, лінолеву та інші:. Все вищезгадане впливає на кисл...

Обережно, небезпека поруч: Як розпізнати психопатку. Серед жінок виявити діагноз набагато складніше, підкреслюють фахівці

четвер, 16 травень 2024, 5:40

Фахівці підкреслюють, що іноді складно впізнати психопатію в людині, особливо в жінок. Проте вважається, що знайдено ключову рису, яка сприятиме розпізнаванню потенційних носіїв діагнозу, повідомляє IFLScience. . Команда з Університету Нью-Мексико в А...