ТОП-5 кімнатних рослин, які притягнуть у ваш дім гроші

Рослини здатні не тільки зробити квартиру затишнішою, захистити від шкідливого впливу навколишнього середовища, наситивши приміщення киснем, а й посприяти тому, щоб в будинку був достаток, передають Патріоти України. Які рослини потрібно завести в своєму будинку, щоб в ньому панувало матеріальне благополуччя?

Товстянка (грошове дерево)

Вважається, що якщо товстянка в’яне, багатства найближчим часом чекати не варто. Добре, що доглядати за цією рослиною досить просто. Воно невибаглива, відмінно себе почуває, якщо її хоча б час від часу поливати.

Єдине чого не любить грошове дерево – потрапляння на нього прямих сонячних променів. Тому краще не ставити його на сонячну сторону. Крім того, товстянка – справжній зелений лікар. Її сік рятує від болю в горлі, мозолів, саден і застосовується в народній медицині в багатьох інших випадках.

Бугенвілія

Ця дуже красива квітуча рослина теж вважається грошовою. Бугенвілія доречна в будь-якому інтер’єрі, але вельми примхлива. Вона вимагає рясного поливу, не переносить спеку і сухе повітря в приміщенні, тому її рекомендується щодня обприскувати.

Пахіра

Ця схожа на дівочу косу екзотична рослина стане справжньою окрасою як дому, так і офісу. Пахіра менш вибаглива, ніж бугенвілія, але має свої особливості – вона любить розсіяне світло і щоб її хоча б час від часу обприскували водою. Вважається, що пахіра приносить в дім не тільки матеріальні блага, але і удачу.

Бамбук

Потужна красива рослина, яка приносить своєму власнику не тільки достаток, але і здоров’я. Його товсті стебла наділені силою і енергією, якою він із задоволенням поділиться зі своїми господарями. Головне стежити, щоб грунт, в якому росте бамбук завжди залишався вологим і не пересихав.

Доларове дерево

Це жіноча рослина, яке при належному догляді принесе своїй господині не тільки матеріальний достаток, а й удачу, і щастя в особистому житті.

Подейкують, що якщо дерево зацвіло, незабаром його незаміжня господиня обов’язково зустріне свого судженого, а вже існуючі відносини зміцняться. Головна умова – не ставити доларове дерево під пекучі промені сонця, а вибрати для нього тінисте прохолодне місце.


Вважається, що грошові рослини не можна продавати і купувати, це загрожує матеріальними труднощами.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...