ТОП-5 модних багатошарових жіночих стрижок 2022, які додають волоссю неймовірного об'єму (фото)

Іноді жінки вважають за краще стригти волосся шарами, при цьому дуже часто це виглядає як авантюра, що в підсумку дарує незабутні відчуття легкості та свободи, передають Патріоти України.

У будь-якому разі, багатошарові стрижки - одне з кращих рішень, які ви можете прийняти щодо свого волосся. Річ у тім, що шари не тільки додадуть вашому образу нотки гламуру, але і, без перебільшення, дозволять виглядати ефектно, немов ікона стилю.

Звичайно, багато шарів надає волоссю більше обсягу, і це ще одна причина, чому жіночі багатошарові стрижки практично завжди в моді. І нехай вас не лякають словами ті, хто скаже вам, що багатошаровість ускладнює укладання. Нічого подібного!

Модні багатошарові стрижки 2022 в цьому плані не надто вибагливі, і все, що вам знадобиться – це базові навички укладання волосся.

Зокрема, ви можете підкрутити кінчики волосся, за допомогою випрямляча витягнути кожне пасмо або просто спушити волосся руками. При цьому завжди пам'ятайте, що обсяг – це краса багатошарових стрижок. Тому зробіть волосся об'ємним незалежно від того, який стиль вам більше до душі.

Головне, що ви повинні зробити перш ніж перукар візьме до рук ножиці, - це визначитися, що саме ви хочете зробити зі своїм волоссям: додати йому текстуру або все ж шари. Так чи інакше ваша стрижка 2022 може стати сміливою модною заявою.

Жіноча стрижка боб з градуюванням

Ця модна жіноча стрижка боб 2022 стане справжнім рятувальним колом для тих, хто хоче виглядати ультрасучасно і стильно. Для цього потрібно зробити волосся вкороченим ззаду і подовженим спереду, і додати легкі шари.

Багатошарова стрижка жіноча лоб з пір'ям

Якщо ви віддаєте перевагу стрижкам на середнє волосся, і хочете освіжити образ, то чому б не зробити подовжене каре з градуюванням, або як ще кажуть, з пір'ям? Ця дивовижна жіноча стрижка гарантовано збагатить ваше волосся текстурою і вразить вас м'якими переходами.

Двошарова стрижка 2022

Усі ті, у кого середнє волосся, можуть легко додати шевелюрі обсягу за допомогою двох шарів. При цьому важливо, щоб верхній шар був на рівні плечей. Потім волосся філірують, і виходить дуже симпатичний, майже голлівудський варіант, який перетворить кожну жінку в зірку.

Жіноча стрижка шеггі родом з романтичних 70-х

Одним з актуальних варіантів багатошарових стрижок є кошлата шеггі. Цю неймовірну стрижку можна зробити на волосся будь-якої довжини, зокрема, і на довге. Фішкою зачіски є хаотичні пасма, які додають волоссю колосального обсягу. Також не забудьте про чубок на дві сторони – без нього шеггі немислима.

Модна коротка стрижка піксі-боб

Це зачіска гарантовано подарує Вам неймовірне відчуття легкості. Суть стрижки піксі-боб 2022 в тому, що в ній поєднані дві популярні зачіски. Чубчик роблять подовжений, ззаду волосся вкорочують, а по всій довжині йдуть шари, які додають обсягу. На виході виходить маленький шедевр, який творить із зовнішністю жінки дива.


Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...