ТОП-5 помилок, які роблять пиріжки сухими

Домашня випічка подобається всім. Досить часто господині готують пиріжки до приходу гостей чи чаювання у компанії домочадців, передають Патріоти України.

Приготувати таку страву можна просто та швидко. Але далеко не всі можуть похвалитися ідеальним смаком чи текстурою. Зазвичай кулінари-початківці допускають 5 помилок, які гублять все частування.

Чому пиріжки сухі

Насамперед треба звернути увагу на кількість інгредієнтів для тіста. Тут треба чітко слідувати рецепту. Деяким може здатися, що для більш еластичного тіста слід взяти більше яєць. Це велика помилка. У результаті блюдо вийде твердим та сухим.

Крім того, треба просіяти борошно. Завдяки цьому маса буде повітрянішою.Дуже важливо використовувати свіжі дріжджі високої якості. Це вплине на випічку та її текстуру. Після їх додавання тісто має настоятися та піднятися. Поспіх неприпустимий. Також тісто не повинне липнути до рук. Тільки після того, як маса була добре вимішана, можна формувати пиріжки.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...

Не робіть помилок! Названо посуд, який в жодному разі не можна мити в посудомийній машині

середа, 14 серпень 2024, 21:45

Ці 15 видів посуду в жодному разі не можна класти в посудомийну машину. Ретельно вивчіть перелік, щоб нічого не зіпсувати, передають Патріоти України. Багато українців вже не може уявити своє життя без посудомийної машини. Однак, слід запам'ятати, що д...