ТОП-5 порад тим, у кого пельмені завжди розвалюються у киплячій воді

Пельмені - улюблена багатьма страва, яка рятує коли потрібно швидко приготувати обід чи вечерю. Коли в холодильнику майже пусто, у морозилці завжди знайдеться прихована пачка напівфабрикату, передають Патріоти України.

Подробиці

Багато хто дивується, що пельмені не вдається зварити так, щоб вони зберегли форму, а не розірвалися в киплячій воді. Запам’ятайте наступні поради, і ви більше не зіткнетеся з цим непорозумінням.

Порада №1 – варіть пельмені на середньому вогні, а не на великому. Досвідчені кулінари додають у киплячу воду склянку холодної води, а потім кидають пельмені в каструлю. Це потрібно для того, щоб пельмені не розірвалися через температуру.

Порада №2 – не варіть пельмені надто довго. Якщо на пачці вказано час варіння 7 хвилин, значить так воно й має бути. Занадто довге варіння сприяє розвалюванню тіста.

Порада №3 – не беріть найдешевші пельмені. Як правило, вони завжди розлазяться, та й на смак відповідають ціні.

Порада №4 – до киплячої води додайте ложку оцту та солі – завдяки цьому лайфхаку тісто стане пружним.

Порада №5 – ніколи не змішуйте різні види пельменів. Час приготування у них різниться, і з великою ймовірністю вийде неапетитна каша з тіста.

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...