Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України.
На жаль, мало хто з кулінарів знає про це. В результаті гурмани, самі того не знаючи, вживають продукти, що втратили більшість своїх корисних якостей. Тож яку ж їжу не можна розігрівати у НВЧ-печі?
Соуси з часником мають бути теплими. Але краще відправити суміш у духову шафу, але не в мікрохвильову піч. В результаті обробки у НВЧ-печі пікантний овоч перестає бути корисним.
Цей популярний різновид капусти можна обробляти будь-де – в каструлі, на сковороді, в духовці. Але тільки не в мікрохвильовій печі.
Під впливом НВЧ-випромінювання овоч втрачає майже всі свої корисні властивості.
У мікрохвильовій печі відбувається руйнування білкових молекул. Це означає, що в пристрої не варто розігрівати куряче м’ясо та страви з начинкою сиру.
Внаслідок обробки в мікрохвильовій печі цей продукт може стати не тільки менш корисним, але й небезпечнішим для людського організму.
У людини, яка вживала розігріті в мікрохвильовій печі гриби, можуть виникнути проблеми зі шлунково-кишковим трактом.
Здавалося б, одним із призначень НВЧ-печі є розморожування продуктів.
І все ж таки розморожувати м’ясо в мікрохвильовій печі не варто. Краще відправити продукт у миску з холодною водою та залишити на столі. Так, процес буде довшим. Але безпечнішим.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...