ТОП-5 речей, які категорично не можна давати і брати в борг, щоб не накликати на себе біду

Багато хто любить насміхатися над народними прикметами. Але не варто бути таким безтурботним. Адже ці спостереження і мудрість не дарма передавалися з покоління в покоління.

Всі ми любимо приходити на виручку один одному і час від часу позичати знайомим деякі речі. Але є заборонений список речей, які не варто брати і давати в борг, інформують Патріоти України.

Взуття

Найбільшу небезпеку становить взуття. Згідно з народними прикметами, деякі речі категорично заборонено давати або брати в борг. Ми пропонуємо дізнатися про них, і ви зможете убезпечити себе від проблем і невдач.


Тим, хто вже встиг взяти в борг одну із заборонених речей, захистити себе і близьких від негативної енергетики допоможуть три надійних способи.

Однак, якщо ви зробили помилку, постарайтеся не робити цього надалі, тому що енергетичні проблеми позбавляють людей удачі у всіх сферах життя.

Сіль

Сіль забороняється позичати під будь-яким приводом. Якщо ваші сусіди попросили у вас солі, то дайте її тільки за умови, що це подарунок. Небезпека полягає в енергетичній властивості солі впливати на долю.

Сіль є одним з найважливіших магічних компонентів, тому приймати її від інших людей просто не можна. Багато людей давали сіль в борг, а потім, отримавши її назад, втрачали удачу, хворіли, розлучалися з коханими. Це дуже небезпечно.

Посуд

Посуд заряджається енергією будинку, в якому знаходиться постійно. Якщо хтось хоче зробити погано іншій людині, він може дати йому покористуватися своєю чашкою, тарілкою, кухлем, ложкою, каструлею і так далі. Не давайте нікому посуд і не просіть його, щоб не вплинути негативно на життя іншої людини або власну долю.

Позичений посуд може привести до втрати здоров'я, набуття нових страхів, невдач і багатьох інших негативних наслідків. Можна користуватися посудом разом з чужою людиною, якщо ви живете разом, наприклад, в гуртожитку, але тут теж слід бути якомога обережнішими. Ще більшою небезпекою володіє ушкоджений або розбитий посуд, який не слід тримати вдома взагалі.

Одяг

Багато чоловіків і жінок вважають абсолютною нормою обмінюватися речами на час, але краще цього не робити. Якщо ви купуєте річ, що була у вжитку, в цьому нічого страшного немає, тому що ви за неї платите, проте і в цьому випадку не завадить провести енергетичну чистку.

Одяг - це особисте, тому, навіть взявши її у рідних, які точно не будуть бажати вам зла, краще що-небудь дати натомість. Не беріть речі в борг - вони можуть принести вам невдачі. Найбільшу небезпеку становить взуття. Воно вбирає в себе найбільшу кількість негативної енергетики.

Прикраси, коштовності

Категорично заборонено позичати коштовності. Прикраси заряджаються енергією людини, якій належать, тому на того, хто буде ними користуватися, вони вплинуть вкрай негативно. Трюк з даруванням теж не проходить - метали і камені є в більшості своїй досить "категоричними".

Одягнувши кільце або сережки, що належали іншій людині, ви можете ввібрати в себе його проблеми. Фахівці в галузі біоенергетики відзначають, що коштовності захисного характеру можуть "заразити" чужу людину хворобами, зробити невдахою. З металів варто побоюватися срібла і платини. З каменів-талісманів найнебезпечнішими магнітами нещасть для чужої людини будуть місячний камінь, алмаз, гірський кришталь.

Віник

Якщо людина віддає або бере на час чужий віник, то, згідно з прикметами, його можуть наздогнати розчарування в сфері фінансів. Може початися чорна смуга, яка веде до випадкових фінансових втрат, проблем на роботі.

Віник ні в якому разі не повинен залишати ваше житло. Це допустимо тільки в тому випадку, якщо він вам більше не потрібен. Якщо ви берете його в борг, то вас також можуть наздогнати проблеми.

За матеріалами ЗМІ

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...