
Досвідчені господині намагаються завжди готувати фарш самостійно, тому що в цьому випадку завжди можна контролювати не тільки якість продукту, але і безпосередньо впливати на смак страви.
Подробиці
Проте з м’ясом не завжди вдається працювати ідеально.
Тому варто знати деякі хитрощі.
Які 5 секретів допоможуть вам покращити смак фаршу:
- Навіть якщо ви хочете використати певний вид м’яса, його варто розбавити іншим. Така різноманітність допомагає покращити смак та позитивно позначитися на якості котлет. Традиційно до будь-якого виду фаршу можна додавати свинину.
- Мало хто знає про те, що цікавий смак і ніжна текстура з’явиться в тому випадку, якщо як один з інгредієнтів додати домашній томатний сік.
- Цибуля є обов’язковим компонентом, оскільки завдяки ній з’являється необхідна соковитість. Однак її можна додавати не лише у класичному вигляді. Можна обсмажити цибулю або зовсім подрібнити до стану каші за допомогою блендера.
- Якщо ви любите пишні котлети, які не опадають після приготування, вам варто додати у фарш невелику кількість колотого льоду.
- Також варто пам’ятати, що з фаршу не потрібно поспішати готувати відразу. Ідеальним варіантом є невелика пауза. Поставте підготовлений фарш на півгодини на нижню полицю холодильника і потім починайте процес приготування страви.
Пральна машина є технікою, без якої важко уявити сучасний побут. Однак багато господинь стикаються з однаковою проблемою - одяг після прання втрачає свіжість, а в барабані з’являється затхлий, різкий запах. Причина проста: всередині техніки накопичують...
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...