Макарони багаті на вуглеводи, рослинні білки, вітаміни групи B і E, кальцій, фосфор, калій, магній. Однак, щоб приготувати смачні та корисні макарони, потрібно враховувати низку нюансів, передають Патріоти України.
Будь-які макарони кидають у киплячу воду. Навіть фарфалле та спагетті. А якщо ні, то макарони злипнуться, постраждає і смак, і якість продукту.
Солять воду до макаронів. На кожний літр води засипають 10 г хлориду натрію.
Середній час готовності макаронів – 7-15 хв. Враховують при цьому рекомендації виробника та відстежують готовність у процесі варіння.
Каструлю з макаронами, що варяться, не накривають кришкою. Якщо так зробити, то готове блюдо злипнеться і втратить апетитний вигляд.
Висипають у друшляк макарони, багато хто промиває їх під водою. Але досвідчені кулінари не радять так робити. В такому випадку макарони не вийдуть пружними.
Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....
Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...