Важко уявити популярніший і простий сніданок, ніж смажені курячі яйця. Незважаючи на простоту, приготувати страву правильно та смачно виходить далеко не завжди. Щоб ваша яєчня дарувала лише позитивні емоції, візьміть на озброєння такі поради від досвідчених домогосподарок:
Для страви краще вибирати продукт не лише якісний, а й свіжий. Яйця, що пролежали кілька днів краще залишати для варіння чи приготування кондитерських виробів.
Щоб страва вийшла не тільки смачною, але й корисною, відмовтеся від соняшникової олії на користь оливкової або арахісової.
Багато хто знає про те, що найкраще для приготування використовувати яйця кімнатної температури, тому діставайте їх із холодильника до приготування сніданку.
До речі, не варто їх розбивати об сковорідку: краще використовувати з цією метою миску.
Секрет ідеальної яєчні простий: її потрібно готувати на найменшому вогні. Не варто переживати, що це довго: смак і текстура страви сильно відрізнятимуться від “швидкого” варіанту.
Не варто солити та додавати спеції під час приготування: найкраще додавати ці інгредієнти та свіжу зелень прямо у тарілку.
До 6 вересня триває період зростального Місяця. У цей час усі поживні сили рослини піднімаються вгору - до стебел і бадилля, водночас бульби залишаються “обділеними”. Наслідки такого збирання невтішні, передають Патріоти України. Саме цього дня розпочи...
8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці, молитва до Котрої у цей день вважається особливо бажаною. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії ...