ТОП-5 секретів приготування смачної яєчні

Важко уявити популярніший і простий сніданок, ніж смажені курячі яйця. Незважаючи на простоту, приготувати страву правильно та смачно виходить далеко не завжди. Щоб ваша яєчня дарувала лише позитивні емоції, візьміть на озброєння такі поради від досвідчених домогосподарок:

1.Яйця.

Для страви краще вибирати продукт не лише якісний, а й свіжий. Яйця, що пролежали кілька днів краще залишати для варіння чи приготування кондитерських виробів.

2.Рослинна олія.

Щоб страва вийшла не тільки смачною, але й корисною, відмовтеся від соняшникової олії на користь оливкової або арахісової.

3.Температура.

Багато хто знає про те, що найкраще для приготування використовувати яйця кімнатної температури, тому діставайте їх із холодильника до приготування сніданку.

До речі, не варто їх розбивати об сковорідку: краще використовувати з цією метою миску.

4.Спосіб.

Секрет ідеальної яєчні простий: її потрібно готувати на найменшому вогні. Не варто переживати, що це довго: смак і текстура страви сильно відрізнятимуться від “швидкого” варіанту.

5.Подача.

Не варто солити та додавати спеції під час приготування: найкраще додавати ці інгредієнти та свіжу зелень прямо у тарілку.

Є секрет! Як зберегти свіжість та соковитість томатів - цікавий лайфхак

понеділок, 15 липень 2024, 14:49

Виявляється, ви можете зберегти аромат і свіжість помідорів надовше, просто змінивши спосіб їхнього зберігання, передають Патріоти України. Залежно від стиглості, якщо помідори охолоджуються, це може змінювати їхню текстуру і смак. Вони можуть стати бо...

Смачно і корисно! Вишневий пиріг для прихильників правильного харчування

понеділок, 15 липень 2024, 14:13

Харчуватися потрібно апріорі правильно. Від цього залежить самопочуття, фігура, стан здоров’я. А для настрою потрібен шматочок солодкого та смачного вишневого торта. Забирайте собі рецепт в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Вам потрібні...