ТОП-5 секретів відвареної картоплі, про які знають професійні кухарі

Відварена картопля зі свіжою зеленню та часником є відмінним доповненням до будь-яких страв з м’яса, птиці та риби. Головне, щоб вона була смачною та проварилась рівномірно. Через неправильне приготування коренеплід може так і залишатися сируватим усередині, передають Патріоти України.

Про які хитрощі професійних кухарів варто пам’ятати:

  1. Якщо ви хочете отримати смачий результат, то вибирайте картоплю одного розміру. В іншому випадку частина картоплі розвариться, а решта ще не буде готова.
  2. Для того щоб текстура картоплі була рівною і без тріщин, закладаємо в каструлю її тільки після того, як вода закипить.
  3. Не варто розрізати картоплю для прискорення процесу варіння. Це позбавляє овоч левової частки вітамінів.
  4. Мало хто знає про те, що картоплю потрібно чистити правильно. Намагайтеся зрізати лише тонкий шар шкірки. В іншому випадку ми позбавимо страву будь-якої користі.
  5. Солити потрібно на самому кінці, інакше колір сильно зіпсується. Після того, як воду вже злили, додаємо дрібно порізану зелень, часник і шматочок вершкового масла.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...