ТОП-5 секретів відвареної картоплі, про які знають професійні кухарі

Відварена картопля зі свіжою зеленню та часником є відмінним доповненням до будь-яких страв з м’яса, птиці та риби. Головне, щоб вона була смачною та проварилась рівномірно. Через неправильне приготування коренеплід може так і залишатися сируватим усередині, передають Патріоти України.

Про які хитрощі професійних кухарів варто пам’ятати:

  1. Якщо ви хочете отримати смачий результат, то вибирайте картоплю одного розміру. В іншому випадку частина картоплі розвариться, а решта ще не буде готова.
  2. Для того щоб текстура картоплі була рівною і без тріщин, закладаємо в каструлю її тільки після того, як вода закипить.
  3. Не варто розрізати картоплю для прискорення процесу варіння. Це позбавляє овоч левової частки вітамінів.
  4. Мало хто знає про те, що картоплю потрібно чистити правильно. Намагайтеся зрізати лише тонкий шар шкірки. В іншому випадку ми позбавимо страву будь-якої користі.
  5. Солити потрібно на самому кінці, інакше колір сильно зіпсується. Після того, як воду вже злили, додаємо дрібно порізану зелень, часник і шматочок вершкового масла.

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...