
Важко встояти перед апетитним пюре, яке, як правило, подають разом із смачним смаженим м’ясом та овочевим салатом.
Це вважається ідеальною вечерею, яка може наситити після важкого робочого дня. Також це може бути хорошим варіантом для обіду.
У когось ця страва виходить просто ідеальною і тане в роті, а хтось не може позбутися грудочок і рідкого присмаку.
1.Вибір картоплі.
Не варто купувати занадто молоду – вона більше підійде для варіння в мундирі або просто без шкірки. Така картопля добре йде із зеленню.
А ось для пюре варто брати зрілу картоплю.
2.Варіння.
Цілою відварювати картоплю не треба – є ризик того, що вона буде трохи сируватою. Найкраще розрізати іі на невеликі шматочки.
Налийте у каструлю воду, посоліть. Після того, як вона закипить, можна додавати саму картоплю.
3.Приготування.
Не потрібно користуватися гаджетами – комбайном чи блендером, тому що вони позбавляють страву звичного привабливого смаку. Найкраще розминати по-старому.
Дивіться, щоб у вас не залишилося грудочок – це відразу свідчить про те, що ви поспішали під час приготування страви.
4.Молоко.
Ось тут є низка нюансів, про які треба пам’ятати. Не можна додавати холодне молоко – підігрійте його в каструлі, додайте трохи вершкового масла.
Потім вливайте рідину в пюре та продовжуйте збивати.
Пюре має бути приємного та красивого кольору. Можна додати сіль, чорний перець, гранульований часник, мускатний горіх.
5.Подача.
Відразу після приготування подавати не треба – пюре буде трохи рідким, що не всім до смаку. Накрийте рушником і дайте йому трохи відстоятися.
До речі, все пюре потрібно з’їсти одразу – для розігріву страва не підходить. Як варіант, його можна використовувати як начинку для вареників або пиріжків.
6.Зелень.
Ідеально поєднується з посипаною зверху дрібно посіченою зеленню – кропом та петрушкою.
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...