Якщо у вас іноді бульйон виходить мутним або на смак, як ніби бур’ян варився, а не домашня курочка, то вам треба знати ці правила. Ідеальний бульйон зварити легко, якщо знати ці хитрощі досвідчених господинь, передають Патріоти України.
1. Для того, аби ваш бульйон із м’яса був прозорим, потрібно під час варіння опустити в нього чистеньку (добре промиту) яєчну шкаралупу та варити разом із нею до повної готовності. Проте готовий бульйон обов’язково процідіть, щоб шкарлупки не потрапили до страви під час їжі.
2. Якщо так сталося, що не встигли своєчасно зняти піну з бульйону, пропустили ті 20-30 секунд активного кипіння і вона вже встигла опуститися на дно каструлі, то ситуацію врятує склянка води. Її треба влити до бульйону, аби піна піднялася, на поверхню бульйону, після чого її потрібно обережно зняти шумівкою.
3. А для того, щоби курячий бульйон не втратив свій насичений смак і мав аромат і навар, до нього не треба додавати ніяких приправ, окрім цибулі та моркви.
4. Щоб бульйон не вийшов гірким, не варто залишати в супі лавровий лист. Його доречно додати під час варіння, проте потім його краще видалити.
5. Підвищити поживність бульйону можна за допомогою відвару лушпиння цибулі, який не тільки підфарбує, а й додасть вітамінів і навіть покращить зовнішній вигляд страви.
6. Стару курку можна зварити швидше, якщо через 30 хвилин від початку варіння занурити її в холодну воду на 5 хвилин.
Кажуть, що перше, що ми помічаємо, може розповісти про приховані риси особистості. Психологи вважають: наша підсвідомість зберігає переконання, спогади та звички, які формують нашу поведінку, передають Патріоти України. Пропонуємо простий тест-картинку...
Брехун зазвичай видає себе поведінкою, навіть якщо ви цього не помічаєте. Деякі люди відчувають фальш за інтуїцією, проте навіть без "шостого почуття" можна розпізнати неправду, спостерігаючи за дрібними жестами та поведінкою співрозмовника, передають ...