ТОП-6 порад, які справді працюють! Як збільшити час роботи Android смартфона від батареї

Сучасні смартфони стають дедалі потужнішими, але часто користувачі стикаються з проблемою швидкого розрядження батареї, особливо в умовах, коли немає світла, передають Патріоти України.

Сучасні смартфони стають дедалі потужнішими, але часто користувачі стикаються з проблемою швидкого розрядження батареї.

Щоб ваш Android-пристрій працював довше без підзарядки, варто скористатися кількома простими порадами.


Увімкніть режим енергозбереження

Активуйте режим енергозбереження в налаштуваннях батареї. Це допоможе обмежити фонові процеси, що суттєво зменшить споживання енергії.

Використання режиму економії заряду акумулятора на смартфонах Android може збільшити тривалість їхньої роботи до 30%. Експерти рекомендують активувати цей режим при досягненні рівня заряду в 30% для оптимальної роботи пристрою протягом дня.

Зменшіть яскравість екрана

Зменшіть яскравість або увімкніть автоматичне регулювання. Екран є одним із головних споживачів енергії, тому ця проста дія може значно продовжити час роботи пристрою. Встановіть мінімальний рівень яскравості екрана та вимкніть автоматичну яскравість.

Вимкніть непотрібні функції

Вимикайте Bluetooth, Wi-Fi, GPS, мобільні дані та NFC, коли вони не використовуються. Це допоможе знизити навантаження на батарею. Експерти з мобільних технологій рекомендують користувачам Android вимикати Bluetooth, Wi-Fi, GPS, мобільні дані, коли вони не використовуються.

Активуйте адаптивний акумулятор для оптимізації енергоспоживання

Адаптивний акумулятор, представлений в Android 9.0 Pie, використовує штучний інтелект для аналізу ваших звичок і зменшення споживання заряду рідко використовуваними додатками. Ця функція допомагає значно продовжити час роботи вашого пристрою.

  1. Кроки для увімкнення адаптивного акумулятора:
    1. Перейдіть до «Налаштування».
    2. Виберіть розділ «Акумулятор».
    3. Знайдіть опцію «Адаптивний акумулятор» і ввімкніть її.

Увімкніть темний режим

Темний режим не лише забезпечує комфортне використання вночі, але й допомагає економити заряд акумулятора, особливо на OLED-дисплеях. Увімкнення вбудованої темної теми на вашому Android-пристрої може значно продовжити час роботи від батареї.

Як увімкнути темний режим:

  1. Перейдіть до «Налаштування» > «Екран».
  2. Прокрутіть вниз до опції «Тема» і виберіть «Темний режим».

Керуйте додатками

Видаліть або зупиніть додатки, які споживають багато енергії. Використовуйте спеціальні додатки для оптимізації енергоспоживання, як-от Greenify.

Ця безкоштовна програма переводить додатки, які споживають багато заряду батареї, у стан глибокого сну, блокуючи доступ до ресурсів, пропускної здатності та фонових процесів. Однак це не означає, що ви не зможете користуватися додатками.

Завдяки Greenify ви можете запускати додатки у звичайному режимі, коли це необхідно, а всі непотрібні додатки автоматично переходять у сплячий режим для економії заряду. Важливі додатки, такі як будильник, електронна пошта, месенджери та інші, які надсилають важливі сповіщення, залишаються активними, якщо ви не налаштуєте їх на вимкнення.

Лише спробуйте! Коржики з картоплею, сиром та зеленню - ідеальний перекус

середа, 3 липень 2024, 6:14

Ви захочете готувати ці коржики щодня. Вони дуже смачні й легко та швидко готуються, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Для начинки вам знадобиться:. Приготування тіста:. Влийте теплий кефір у посудину, додайте соду та сіль. Ретельно все переміш...

Проблема з котрою стикався мабуть кожний: Як швидко зупинити гикавку

середа, 3 липень 2024, 5:40

Гикавку не можливо контролювати. Але є способи як її зупинити. Вона з'являється несподівано і так само - зникає. Буває короткотривалою - на кілька хвилин. Іноді затягується до двох днів, передають Патріоти України з посиланням на ukrhealth. Забагато їс...