ТОП-6 жіночих недоліків, які чоловіки насправді просто обожнюють

Вважається, що жінка, щоб подобатися чоловікові, обов’язково повинна відповідати певним вищим стандартам. Але існують жіночі недоліки, які зовсім не відвертають чоловіків, а навпаки, викликають непідробний інтерес, передають Патріоти України.

1. Епатажність

У розумінні цивілізованого суспільства епатажна жінка – це та, яка носить неформальний одяг, фарбує волосся в рожевий колір і викидає один фортель за іншим. Але неординарність є прекрасним засобом для залучення протилежної статі. Чоловіки просто обожнюють жінок, які виділяються з натовпу і кидаються в очі.

2. Легковажність

Легковажні дами зазвичай авантюрні, активні і здатні до швидких дій. З ким ще, якщо не з такою жінкою, пробувати нове, занурюватися в незвідані експерименти і пускатися берега? Крім того, вона не буде занадто переживати з через дрібниці, будувати глобальні плани і бути занадто правильною.

3. Скандальність

Як відомо, скандалісток і любителів з’ясувань стосунків не любить ніхто. Але у всіх правилах є виключення: чим більше загострення пристрастей у стосунках, тим більше емоційною, пристрасною і розкутою виглядає жінка. Такий собі ураган, який змітає на своєму шляху буквально все, зате як потім приємно з нею миритися. Чоловіки, між іншим, вважають це неймовірно привабливим.

4. Чутливість і вразливість

Такі жінки дуже близько сприймають все до серця, ображаються на будь-яку дрібницю, часто плачуть і люблять посумувати на самоті. Хтось назве це слабкістю і безвільністю, але багатьох чоловіків якраз тягне саме до цього типажу, тому що принцес хочеться захищати, оберігати і носити на руках.

5. Вітряність

Зазвичай для жінки легковажність – це клеймо, що ставлять на ній протягом усього життя. Але і на такі екземпляри є любителі, які зустрічаються не так уже й рідко. Як зізнаються самі чоловіки, велелюбні жінки вміють блискуче фліртувати, розкуті в спілкуванні і не бояться експериментів в інтимних стосунках.

6. Невміння вести господарство

Погана господиня аж ніяк не завжди біда для чоловіка. Так, така жінка не стане балувати борщами власного приготування і блискучою чистотою. Зате вона не буде пиляти за розкидані шкарпетки, немитий посуд і брудну підлогу. Користуйтеся моментом, чоловіки!


Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...