Сирники страва нескладна в приготуванні, однак у кожної господині час від часу виникають якісь труднощі. Щоб вони завжди виходили ідеальними, необхідно дотримуватися кількох зовсім нескладних правил, передають Патріоти України.
Вибираючи сир, не варто економити на жирності. На підсумковому калоражі страви це не позначиться, але смак суттєво постраждає. Жирність кисломолочного продукту має бути не нижче 5%. Бажано вибирати не зернистий сир. В цьому випадку його не доведеться перетирати через сито.
Зайва кількість яєць здатна зробити тісто надмірно твердим. Золоте правило – на 500грам кислогу сиру 1 яйце. Якщо жирність сиру дуже низька, можна додатково додати жовток.
Всі підсолоджувачі, у тому числі цукор при термічній обробці перетворюються на рідину, в результаті сирники втрачають форму. Тому цукру необхідно додавати щонайменше – 1ст.л. на 1кг. сирної маси. Недолік можна компенсувати при подачі солодкими добавками.
Борошно в сирники можна зовсім не додавати. Натомість додати манку на 1 кг.сирної маси 2-3 столові ложки. Якщо тісто виходить рідкуватим, додайте ще 1-2 ст.л. Перед обсмажуванням сирне тісто має настоятися. Завдяки цьому вбереться зайва волога, манка розбухне і воно стане щільнішим.
Щоб на сирниках з’явилася приваблива рум’яна скоринка, їм необхідне панірування. Найкраще для цього використовувати борошно або манку.
Смажать сирники на середньому вогні, коли перевернете сирники на інший бік, смажте під закритою кришкою протягом 15 хв.
Другий варіант – спочатку швидке обсмажування у великій кількості олії та доведення до готовності в духовці.
Маючи на меті покращення форми та зниження частки жиру у тілі, слідкуйте за своїм харчуванням, щоб схуднути без негативних наслідків. Зокрема, саме здорові звички можуть допомогти вам досягти цілей без стресу, передають Патріоти України. Контролюйте св...
Кава — це важлива частина життя для багатьох людей, які поважають цей напій за його смак та енергетичні властивості. В середньому, дорослі споживають близько 180-190 міліграмів кофеїну щодня, що дорівнює двом-трьом чашкам, а молодь може споживати ще бі...