ТОП-7 секретів, які допоможуть вам приготувати ідеальні сирники

Сирники є смачним і корисним сніданком, який потрібно вміти готувати правильно, передають Патріоти України.

Якщо трохи порушити технологію, то сніданок вийде вже не таким чудовим.

Які ж поради допоможуть вам приготувати найсмачніші сирники:

1.Кисломолочний сир.

Це основний інгредієнт, від свіжості та якості якого залежатиме фінальний смак самих сирників. Вибирати правильний кисломолочний сир досить складно.

Справа в тому, що він повинен бути не дуже сухим, але і не дуже мокрим. Також пам’ятайте, що оптимальний баланс жирності повинен коливатися від 7 до 17 %.

2.Консистенція.

Щоб сирники вийшли смачними, кисломолочний сир слід пропустити через сито. Тоді основа для сирників вийде однорідною та приємною. Також не забудьте додати 1-2 яйця.

До речі, традиційно господині додають борошно для густоти, але якщо його замінити на манку – сирники стануть ще смачнішими.

3.Цукор не потрібен.

Якщо ви додасте цукор, то корисну та смачну страву перетворите на джерело калорій, яких запросто могли б уникнути. Крім того, сирники після цього перестануть бути корисними.

Між іншим, сирники і так вийдуть смачними. Якщо ж вам все ж таки не вистачає солоду, то вирішіть цю проблему додаванням в тісто кашки банана.

Також можна подавати їх до столу з медом чи кленовим сиропом.

4.Сковорідка.

Щоб сирники рівномірно пропеклися, не прилипали та були смачними, сковорода має бути ідеально прогріта. Тому не забудьте спочатку її прогріти, а потім зменшуйте вогонь і додайте олію.

5.Рослинна олія.

Чим гірше олія, тим менш смачними та корисними будуть сирники. Неякісний продукт не тільки спричинить зменшення корисності, але й дасть неприємний відтінок смаку.
Найкраще готувати на якісній оливковій або арахісовій олії.

6.Подача.

Подавати варто завжди з чимось смачним – горішками, сиропом чи варенням.

7.Експерименти.

Іноді можна в тісто додавати цікаві інгредієнти – наприклад, ягоди чи топлений шоколад.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...