Сирники є смачним і корисним сніданком, який потрібно вміти готувати правильно, передають Патріоти України.
Якщо трохи порушити технологію, то сніданок вийде вже не таким чудовим.
1.Кисломолочний сир.
Це основний інгредієнт, від свіжості та якості якого залежатиме фінальний смак самих сирників. Вибирати правильний кисломолочний сир досить складно.
Справа в тому, що він повинен бути не дуже сухим, але і не дуже мокрим. Також пам’ятайте, що оптимальний баланс жирності повинен коливатися від 7 до 17 %.
2.Консистенція.
Щоб сирники вийшли смачними, кисломолочний сир слід пропустити через сито. Тоді основа для сирників вийде однорідною та приємною. Також не забудьте додати 1-2 яйця.
До речі, традиційно господині додають борошно для густоти, але якщо його замінити на манку – сирники стануть ще смачнішими.
3.Цукор не потрібен.
Якщо ви додасте цукор, то корисну та смачну страву перетворите на джерело калорій, яких запросто могли б уникнути. Крім того, сирники після цього перестануть бути корисними.
Між іншим, сирники і так вийдуть смачними. Якщо ж вам все ж таки не вистачає солоду, то вирішіть цю проблему додаванням в тісто кашки банана.
Також можна подавати їх до столу з медом чи кленовим сиропом.
4.Сковорідка.
Щоб сирники рівномірно пропеклися, не прилипали та були смачними, сковорода має бути ідеально прогріта. Тому не забудьте спочатку її прогріти, а потім зменшуйте вогонь і додайте олію.
5.Рослинна олія.
Чим гірше олія, тим менш смачними та корисними будуть сирники. Неякісний продукт не тільки спричинить зменшення корисності, але й дасть неприємний відтінок смаку.
Найкраще готувати на якісній оливковій або арахісовій олії.
6.Подача.
Подавати варто завжди з чимось смачним – горішками, сиропом чи варенням.
7.Експерименти.
Іноді можна в тісто додавати цікаві інгредієнти – наприклад, ягоди чи топлений шоколад.
Малина - не просто смачна ягода, а потужне джерело натуральних антиоксидантів, які захищають шкіру від передчасного старіння. Ці маленькі червоні ягоди містять у собі цілий комплекс корисних речовин, що підтримують молодість та здоров’я шкіри, передают...
Кофеїн активує захисні механізми бактерій та знижує дію антибіотиків - до такого висновку дійшла команда під керівництвом професора Анни Рити Брочадо з Вюрцбурзького університету. Дослідження показало: навіть нешкідливі харчові речовини, як-от кава, мо...