Якщо ви обожнюєте піцу, але вже куштували масу варіантів – тоді вам необхідно приготувати справжню, смачну, італійську піцу. Варто відзначити, що зробити це дуже легко і просто, якщо ви дізнаєтеся маленькі секрети професійних піцайоло, передають Патріоти України.
1. Використовувати італійське борошно
Найважливіша складова піци – саме тісто, щоб воно вийшло повітряним, потрібно використовувати італійське борошно з м'яких сортів пшениці зі ступенем помелу 00.
2. Використовувати тільки моцарелу
Саме завдяки моцарелі піца стає соковитою, м'якою і просто тане в роті. Величезна помилка – використовувати тверді сорти сиру, вони роблять страву жорсткою.
3. Використовувати томатну пасту
Якщо ви хочете отримати справжню італійську піцу, тоді треба використовувати не кетчуп, а томатну пасту.
4. Тісто має бродити добу
Рецепт тіста для смачної піци дуже простий: дріжджі, борошно і вода, найкраще залишити його на добу "бродити". Так воно буде в міру пишним і ніжним.
5. Готувати піцу потрібно в печі
Для приготування справжньої піци слід використовувати піч, тільки так вдасться приготувати піцу з хрусткою скоринкою і м'якою серединою.
6. Випікати піцу необхідно за високих температур
Ідеальна температура для приготування піци – 280 °С, але головне не перетримати її, щоб не згоріла.
7. Начинку слід запікати разом з основою
Щоб піца була смачною, потрібно запікати все відразу, так сир виходить більш тягучим, а сама начинка смачніша в запеченому вигляді. В кінці можна додати зелень.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...