Торт без випічки "Сніговий пух". Просто тане в роті!

Для приготування потрібні такі інгредієнти, передають Патріоти України.

  • печиво крекер квадратне – 100 г (12 шт)
  • желе лимонне – 2 упаковки
  • вода – 400 мл
  • сир м’який – 500 г
  • пудра – 3 ст. л.
  • ванільний цукор – 10 г
  • сметана жирна – 250 мл
  • масло вершкове – 35 г
  • присипка
  • цукор – 35 г
  • кокосова стружка – 70 г

Процес приготування:

1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.

2. Сир збиваємо блендером.

3. Сметану з’єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.

4. В сметанну масу по ложці кладемо взбитий сир і збиваємо блендером.

5. У цю масу вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.

6. Форму застилаємо плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.

7. Вершкове масло розігріваємо і з’єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.

8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.

Відео рецепт:

Смачного!

Новорічні подарунки від Auchan: Як вибрати подарунковий набір цукерок для дитини

вівторок, 14 січень 2025, 13:56

Новий рік – це особливий час, наповнений магією, радістю та очікуванням. Однією з найприємніших традицій цього святкового періоду є обмін подарунками. І що може бути кращим, ніж порадувати своїх маленьких діточок смачними та оригінальними солодкими под...

Коли краще їсти, щоб схуднути: Складено оптимальний розклад прийому їжі для зниження ваги

вівторок, 14 січень 2025, 7:32

Швидке схуднення вимагає не лише дієти та фізичних вправ, а й уважного підходу до повсякденних звичок. Окрім того, що важливо слідкувати за тим, що ми їмо, не менш значущим є і час прийому їжі, передають Патріоти України. Експерти вважають, що оптималь...