Для приготування потрібні такі інгредієнти, передають Патріоти України.
1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.
2. Сир збиваємо блендером.
3. Сметану з’єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.
4. В сметанну масу по ложці кладемо взбитий сир і збиваємо блендером.
5. У цю масу вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.
6. Форму застилаємо плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.
7. Вершкове масло розігріваємо і з’єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.
8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.
Смачного!
З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...
Жири необхідні організму, але не всі вони однаково корисні. Дієтолог доктор Бартек Кульчинський застерігає: деякі жирні продукти можуть підвищувати ризик діабету, серцево-судинних хвороб, ожиріння та навіть раку, передають Патріоти України. До найшкідл...