Для приготування потрібні такі інгредієнти, передають Патріоти України.
1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.
2. Сир збиваємо блендером.
3. Сметану з’єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.
4. В сметанну масу по ложці кладемо взбитий сир і збиваємо блендером.
5. У цю масу вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.
6. Форму застилаємо плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.
7. Вершкове масло розігріваємо і з’єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.
8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.
Смачного!
Незалежність - цінна риса, але коли вона стає надмірною, це може серйозно ускладнити романтичні та дружні стосунки. Психологи радять звертати увагу на три ключові ознаки, які сигналізують, що ваша самостійність може зашкодити близьким, передають Патріо...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...