Для приготування потрібні такі інгредієнти, передають Патріоти України.
1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.
2. Сир збиваємо блендером.
3. Сметану з’єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.
4. В сметанну масу по ложці кладемо взбитий сир і збиваємо блендером.
5. У цю масу вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.
6. Форму застилаємо плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.
7. Вершкове масло розігріваємо і з’єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.
8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.
Смачного!
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...