Торт-бутерброд - проста і ситна страва на перекус, яка точно сподобається не тільки вам

Пропонуємо вам рецепт простої страви на перекус. Торт-бутерброд досить простий в приготуванні, потребує мінімум інгредієнтів, але при цьому вельми оригінальний, передають Патріоти України.

Така страва стане цікавим і незвичайним доповненням на перекус для вашої родини. Особливо сподобається такий торт-бутерброд дітям, обов'язково спробуйте приготувати.

Необхідні продукти:

  • половина багета
  • 150 грамів шинки
  • 80 грамів сиру
  • 2 помідори
  • 100 мілілітрів молока
  • 2 курячих яйця
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування:

  1. Багет нарізаємо скибочками товщиною 2 см., нарізаємо кружечками шинку і помідори.
  2. У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо молоко, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо вінчиком.
  3. Сир натираємо на крупній тертці.
  4. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом. Занурюємо багет в яйце і кладемо в форму. Поруч кладемо ковбасу, потім помідор. Потім знову шматочок багета і так, поки не заповниться вся форма.
  5. Частину яєчної суміші, що залишилася, виливаємо зверху. А потім присипаємо тертим сиром.
  6. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 20 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.

Смачного!

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...