
Одним із найніжніших і найшвидших у приготуванні десертів є "Пташине молоко",  передають Патріоти України.
Зробити цей смачний торт у себе на кухні буде абсолютно не складно. Повітряне суфле в поєднанні з кремовою шоколадною глазур'ю просто танутимуть на ваших губах, і такою смакотою вам точно вдасться порадувати і кохану людину, і дитину, і гостей.
Рецепт домашнього торта "Пташине молоко"
Інгредієнти для коржа:
- молоко – 1 склянка
- цукор – 1 склянка
- желатин – 16 гр.
- сметана 20% — ½ л
- збиті вершки – 400 гр.
Інгредієнти для глазурі:
- какао – 5 ст. л.
- цукор – 5 ст. л.
- молоко – 5 ст. л.
- желатин – 8 гр.
- вода – 1 склянка

- Спочатку змішуємо в посуді желатин і молоко і прогріваємо їх на плиті. Не потрібно, щоб молоко закипіло. Доведіть до кипіння, зніміть з плити і охолодіть.
- Збиваємо сметану, цукор і вершки до об'ємної маси. Вливаємо в сметану суміш з желатином. Гарненько перемішуємо і виливаємо в скляний посуд. Ставимо торт в холодильник.
- Щоб приготувати глазур, потрібно змішати какао, желатин і цукор. Далі вливаємо в суху суміш молоко і воду і знову ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Залишаємо глазур охолонути на годину, щоб вона була кімнатної температури.
- Дістаємо з холодильника торт, поливаємо його шоколадною масою і знову ставимо в холодильник на ніч. Торт застигає 6-9 годин.
- Готовий торт "Пташине молоко" можна прикрасити вершками, шматочками фруктів, шоколадними пелюстками, тощо. Смачного!
 
			
			
			
			
			
			Відкрите спілкування, сміливість обговорювати складні теми та повага до потреб іншої людини роблять стосунки міцнішими та запобігають кризам. Прийняття себе та свого партнера - ключ до побудови міцних стосунків, які витримають навіть найважчі моменти. ...
		 
			
			
			
			
			Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...