Торт "Рафаело" за українським рецептом - напрочуд ніжний десерт, просто тане в роті

Тістечка, пиріжки, печиво, торти - улюблені ласощі для багатьох українців. Поряд з традиційними рецептами господині часто експериментують, вносячи в десерти родзинку, яка робить їх неповторними, передають Патріоти України.

Так, усім відомий торт «Рафаело» пропонується приготувати за українським рецептом. Цей торт готується дуже швидко та просто. Коржі виходять легкими, невагомими та вологими вже одразу після випічки, розповіла авторка рецепта.

Продукти:
Вершкове масло: 100г
Сметана: 150г
Яйця: 2шт
Цукор: 90г
Кокосова стружка: 80г
Мак: 120г
Борошно: 120г
Розпушувач: 10г
Ванільний цукор: 5г

Крем:
Молоко: 500 мл
Цукор: 150г
Яйця: 2шт
Кукурудзяний крохмаль: 50г
Вершкове мало: 50г
Кокосова стружка: 50г
Ванільний цукор: 5г
Шоколад 50 гр

Весь процес приготування показано на відео.

Лише спробуйте, це така смакота! Свиняча грудинка, томлена у пиві

понеділок, 4 березень 2024, 3:25

Кулінари часто застосовують пиво при приготування м'ясних страв, передають Патріоти України. Авторка каналу «cook_with_me_at_home» поділилася рецепом свиної грудики, томленої у пиві. «Ця грудинка виходить настільки смачна, ароматна, соковита і ніжна, щ...

От у чому секрет! Як повернути м'якість махровим рушникам і як зробити так, щоб вони залишалися м'якими

неділя, 3 березень 2024, 21:09

Махрові рушники є невіддільною частиною нашого повсякденного комфорту у ванній кімнаті. Однак з часом вони можуть стати жорсткими та грубими, що значно знижує їхню приємність у використанні, передають Патріоти України. Важливо знати, як правильно догля...