Торт з бананами без випічки - через 15 хвилин від такої смакоти не відірватися

Часто так буває: гості на порозі і терміново потрібно організувати щось до чаю. А часу зовсім не залишилося! В такому випадку на допомогу прийдуть домашні торти без випічки, передають Патріоти України.

Виявляється, зовсім необов'язково проводити на кухні цілий день. Знадобиться трохи сметани, трохи фруктів і, звичайно ж, улюблене печиво.

Це швидко, смачно, і ви зарекомендуєте себе прекрасною господинею, тому що такі тортики виходять дивовижними, навіть якщо уваги їм приділити зовсім мало. Духовка сьогодні відпочиває!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 500 г сметани або домашнього йогурту
  • 500 г несолоних крекерів
  • 250 г цукру
  • 4 великих банана
  • 100 г шоколаду

Приготування

Гарненько збийте сметану з цукром, щоб розчинилися всі крупинки.

Наріжте банани тоненькими кружальцями.

Викладіть на блюдо крекери в кілька шарів так, щоб вийшла рівна основа, і рясно промажте сметанним кремом який у нас получився.

Зверху покладіть кружальця банана. Знову викладіть крекери і сметану, повторіть шари.

Подрібніть трохи крекерів які залишилися. Натріть шоколад на дрібній тертці. Прикрасьте торт шоколадною і крекерною крихтою.

Поставте десерт для просочення в холодильник приблизно на 1-1,5 години. Перед подачею розріжте на порційні шматочки. Смачного!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...