Торт з кабачкових млинців: Простий рецепт корисної та оригінальної закуски

У сезон кабачків господині продовжують знаходити для себе все нові рецепти, щоб урізноманітнити своє меню, використовуючи цей корисний овоч. Кабачки додають у рагу, супи, варення, салати, омлети, і навіть десерти, зазначають Патріоти України.

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей і маєте годину часу на приготування, радимо звернути увагу на рецепт солоного торта з кабачкових млинців. Ця ситна страва не залишить байдужим нікого.

Начинка для торта в класичному рецепті - вегетаріанська, але до томатів і салату, за бажанням, можна додати варене м'ясо. Подавати кабачкові млинці можна як у вигляді торта, так і окремо зі сметаною.

Торт з кабачкових млинців з начинкою

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків;
  • 200 г цільнозернового борошна;
  • 3 яйца⁣;
  • 10 г розпушувача;
  • сіль⁣⁣ - за смаком.

Начинка: ⁣

  • 200 гр сметани 15% або майонеза;
  • 4 зубчики часнику;
  • листя салату або шпинату;
  • помідори.

Натріть кабачок на тертці, відіжміть зайву рідину, додайте до овочу борошно, яйця і розпушувач.

Перемішайте тісто для млинців до однорідної маси.

Посмажте кабачкові млинці, дайте їм охолонути. Коржі для торта готові.

Приготуйте начинку. Для цього змішайте видавлений часник зі сметаною або майонезом. Можна також додати кріп і спеції. Помідори тонко наріжте кільцями.

Починаємо збирати торт по частинах. Викладаємо перший млинець, змащуємо його сметаною, зверху викладаємо помідор і салат. Далі кладемо другий млинець, знову начинку, і так далі, поки не закінчаться всі млинці.

Кабачковий торт потрібно поставити настоятися в холодильник, в ідеалі на ніч. Смачного!

Джерело: today.ua

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...