Незамінний і дуже смачний торт з дитинства. Вафельний торт готуємо по-новому з ідеальним кремом, який в 100 разів смачніше. Вафельний тортик моментально просочується і готовий до подачі на стіл через 10 хвилин, передають Патріоти України.
Зазвичай такий торт готують з вареним згущеним молоком. Ми пропонуємо божевільний рецепт крему на вафельний торт, який захопить своїм найніжнішим смаком.
Вам потрібно:
Масло попередньо дістати з холодильника, порізати на шматочки.
У каструлі з товстим дном розтопити мед, масло, цукор. Помішувати 5 хвилин.
Натерти на дрібній тертці шоколад відразу додати какао 1 столову ложку.
Доведіть крем для вафельного торта до кипіння і вимкніть плиту.
Остудити крем та починати збирати вафельний торт.
На кожен вафельний корж викласти 2 столові ложки крему.
Розподілити акуратно крем на вафельному тортику ножем, це набагато простіше.
Верхній шар тортика поки не прикрашаємо. Покласти на нього тарілку або обробну дошку, а зверху поставити склянку з водою.
Залишити так тортик на 20 хвилин, щоб всі коржі могли просочитися.
Вам потрібно:
Вершкове масло і згущене молоко дістати з холодильника. Коли стануть кімнатної температури збити згущене молоко та вершкове масло міксером.
Арахіс подрібнити в блендері і додати до згущеного молока. Перемішати крем на тортик і змастити все коржі. Поставити на 60 хвилин в холодильник та дати вафельному тортику просочитися.
Щоб схуднути, потрібно споживати менше калорій, ніж витрачаєш. Це називається калорійним дефіцитом. Скільки саме калорій треба їсти — залежить від багатьох факторів:. Якщо ти хочеш, я можу порахувати твою добову норму калорій — просто напиши:
У часи Радянського Союзу звичайнісінькі капронові колготки були справжнім символом розкоші та дефіциту. Дістати цей модний аксесуар було непросто, а його вартість робила його доступним далеко не кожній жінці, передають Патріоти України. Через не найкра...