Торт за копійки, який у 100 разів смачніше магазинного - рецепт без випічки і зайвої метушні з тістом

Незамінний і дуже смачний торт з дитинства. Вафельний торт готуємо по-новому з ідеальним кремом, який в 100 разів смачніше. Вафельний тортик моментально просочується і готовий до подачі на стіл через 10 хвилин, передають Патріоти України.

Зазвичай такий торт готують з вареним згущеним молоком. Ми пропонуємо божевільний рецепт крему на вафельний торт, який захопить своїм найніжнішим смаком.

Вафельний торт по-новому - рецепт

Вам потрібно:

  • Вафлі - 1 упаковка (6 коржів)
  • Мед свіжий - 120 мл
  • Цукор - 50 гр
  • Масло вершкове - 120 гр
  • Шоколад

Масло попередньо дістати з холодильника, порізати на шматочки.

У каструлі з товстим дном розтопити мед, масло, цукор. Помішувати 5 хвилин.

Натерти на дрібній тертці шоколад відразу додати какао 1 столову ложку.

Доведіть крем для вафельного торта до кипіння і вимкніть плиту.

Остудити крем та починати збирати вафельний торт.

На кожен вафельний корж викласти 2 столові ложки крему.

Розподілити акуратно крем на вафельному тортику ножем, це набагато простіше.

Верхній шар тортика поки не прикрашаємо. Покласти на нього тарілку або обробну дошку, а зверху поставити склянку з водою.

Залишити так тортик на 20 хвилин, щоб всі коржі могли просочитися.

Після прибираємо склянку і тарілку, змащуємо верхній шар вафельного тортика і прикрашаємо за бажанням. Якщо є час, можна поставити тортик в холодильник для просочення.

Вафельний торт з арахісом - рецепт

Вам потрібно:

  • Згущене молоко варене - 500 гр
  • Вершкове масло - 1 пачка
  • Арахіс - 100 гр

Вершкове масло і згущене молоко дістати з холодильника. Коли стануть кімнатної температури збити згущене молоко та вершкове масло міксером.

Арахіс подрібнити в блендері і додати до згущеного молока. Перемішати крем на тортик і змастити все коржі. Поставити на 60 хвилин в холодильник та дати вафельному тортику просочитися.

Ви будете здивовані! Вчені назвали напій, який знижує ризик раку печінки

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 16:45

Регулярне вживання чаю може бути доступним способом знизити ризик раку печінки, особливо для людей із груп підвищеного ризику, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, охопило близько 2 тисяч пацієнтів з раком печінки ...

Любите каву? Тоді прочитайте це - лікарі б’ють на сполох

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 13:07

Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...