Незамінний і дуже смачний торт з дитинства. Вафельний торт готуємо по-новому з ідеальним кремом, який в 100 разів смачніше. Вафельний тортик моментально просочується і готовий до подачі на стіл через 10 хвилин, передають Патріоти України.
Зазвичай такий торт готують з вареним згущеним молоком. Ми пропонуємо божевільний рецепт крему на вафельний торт, який захопить своїм найніжнішим смаком.
Вам потрібно:
Масло попередньо дістати з холодильника, порізати на шматочки.
У каструлі з товстим дном розтопити мед, масло, цукор. Помішувати 5 хвилин.
Натерти на дрібній тертці шоколад відразу додати какао 1 столову ложку.
Доведіть крем для вафельного торта до кипіння і вимкніть плиту.
Остудити крем та починати збирати вафельний торт.
На кожен вафельний корж викласти 2 столові ложки крему.
Розподілити акуратно крем на вафельному тортику ножем, це набагато простіше.
Верхній шар тортика поки не прикрашаємо. Покласти на нього тарілку або обробну дошку, а зверху поставити склянку з водою.
Залишити так тортик на 20 хвилин, щоб всі коржі могли просочитися.
Вам потрібно:
Вершкове масло і згущене молоко дістати з холодильника. Коли стануть кімнатної температури збити згущене молоко та вершкове масло міксером.
Арахіс подрібнити в блендері і додати до згущеного молока. Перемішати крем на тортик і змастити все коржі. Поставити на 60 хвилин в холодильник та дати вафельному тортику просочитися.
Регулярне вживання чаю може бути доступним способом знизити ризик раку печінки, особливо для людей із груп підвищеного ризику, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, охопило близько 2 тисяч пацієнтів з раком печінки ...
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...