
Незамінний і дуже смачний торт з дитинства. Вафельний торт готуємо по-новому з ідеальним кремом, який в 100 разів смачніше. Вафельний тортик моментально просочується і готовий до подачі на стіл через 10 хвилин, передають Патріоти України.
Зазвичай такий торт готують з вареним згущеним молоком. Ми пропонуємо божевільний рецепт крему на вафельний торт, який захопить своїм найніжнішим смаком.
Вам потрібно:
Масло попередньо дістати з холодильника, порізати на шматочки.
У каструлі з товстим дном розтопити мед, масло, цукор. Помішувати 5 хвилин.
Натерти на дрібній тертці шоколад відразу додати какао 1 столову ложку.
Доведіть крем для вафельного торта до кипіння і вимкніть плиту.
Остудити крем та починати збирати вафельний торт.
На кожен вафельний корж викласти 2 столові ложки крему.
Розподілити акуратно крем на вафельному тортику ножем, це набагато простіше.
Верхній шар тортика поки не прикрашаємо. Покласти на нього тарілку або обробну дошку, а зверху поставити склянку з водою.
Залишити так тортик на 20 хвилин, щоб всі коржі могли просочитися.

Вам потрібно:
Вершкове масло і згущене молоко дістати з холодильника. Коли стануть кімнатної температури збити згущене молоко та вершкове масло міксером.
Арахіс подрібнити в блендері і додати до згущеного молока. Перемішати крем на тортик і змастити все коржі. Поставити на 60 хвилин в холодильник та дати вафельному тортику просочитися.
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...