Торт за копійки, який у 100 разів смачніше магазинного - рецепт без випічки і зайвої метушні з тістом

Незамінний і дуже смачний торт з дитинства. Вафельний торт готуємо по-новому з ідеальним кремом, який в 100 разів смачніше. Вафельний тортик моментально просочується і готовий до подачі на стіл через 10 хвилин, передають Патріоти України.

Зазвичай такий торт готують з вареним згущеним молоком. Ми пропонуємо божевільний рецепт крему на вафельний торт, який захопить своїм найніжнішим смаком.

Вафельний торт по-новому - рецепт

Вам потрібно:

  • Вафлі - 1 упаковка (6 коржів)
  • Мед свіжий - 120 мл
  • Цукор - 50 гр
  • Масло вершкове - 120 гр
  • Шоколад

Масло попередньо дістати з холодильника, порізати на шматочки.

У каструлі з товстим дном розтопити мед, масло, цукор. Помішувати 5 хвилин.

Натерти на дрібній тертці шоколад відразу додати какао 1 столову ложку.

Доведіть крем для вафельного торта до кипіння і вимкніть плиту.

Остудити крем та починати збирати вафельний торт.

На кожен вафельний корж викласти 2 столові ложки крему.

Розподілити акуратно крем на вафельному тортику ножем, це набагато простіше.

Верхній шар тортика поки не прикрашаємо. Покласти на нього тарілку або обробну дошку, а зверху поставити склянку з водою.

Залишити так тортик на 20 хвилин, щоб всі коржі могли просочитися.

Після прибираємо склянку і тарілку, змащуємо верхній шар вафельного тортика і прикрашаємо за бажанням. Якщо є час, можна поставити тортик в холодильник для просочення.

Вафельний торт з арахісом - рецепт

Вам потрібно:

  • Згущене молоко варене - 500 гр
  • Вершкове масло - 1 пачка
  • Арахіс - 100 гр

Вершкове масло і згущене молоко дістати з холодильника. Коли стануть кімнатної температури збити згущене молоко та вершкове масло міксером.

Арахіс подрібнити в блендері і додати до згущеного молока. Перемішати крем на тортик і змастити все коржі. Поставити на 60 хвилин в холодильник та дати вафельному тортику просочитися.

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...