Вранці, коли на рахунку кожна хвилина, і часу катастрофічно не вистачає, сніданок, який можна приготувати нашвидкуруч - справжня знахідка для всієї родини, передають Патріоти України.
Втім, нашвидкуруч – зовсім не означає погано або несмачно. Тости в сирному клярі - саме той варіант корисної та смачної страви, на приготування якої не потрібно багато часу. При цьому день, який розпочнеться з такого сніданку, не може бути невдалим.Для приготування такої страви знадобиться небагато продуктів. Найдорожчі з них – сир та яйця.
Хліб для таких тостів у сирному клярі можна брати трохи черствий, так навіть краще. Але, зрештою, підійде і свіжий.
Для початку готуємо сирний кляр. У глибоку миску викладаємо сир, розбиваємо туди яйця і ретельно розтираємо до однорідної маси. Потім додаємо туди дрібно нарізану зелень (зелену цибулю, петрушку і трохи кропу), солимо, перчимо і знову добре перемішуємо.
Після цього беремо нарізаний білий хліб. Якщо він дуже свіжий, то можна попередньо його трохи підсушити на сковорідці без жиру. Але можна і не підсушувати.
Хліб змащуємо з одного боку сирним кляром і відправляємо на сковорідку з розпеченою олією намазаною стороною вниз. Буквально через хвилину-другу скибочки перевертаємо і злегка підрум'янюємо ненамазаний бік.
При цьому можна змастити цим кляром обидві сторони. Причому, з другого боку це краще робити, коли перший вже підсмажується на сковороді. Тоді тости виходять ще ніжнішими.
Тости готові. Можна кликати своїх домочадців до столу. Такі тости чудово поєднуються і з чаєм, і з кавою, і з какао, і навіть з будь-яким соком. Смачного
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...