Тости у сирному клярі - перекус нашвидкуруч, від якого ніхто не зможе відмовитись

Вранці, коли на рахунку кожна хвилина, і часу катастрофічно не вистачає, сніданок, який можна приготувати нашвидкуруч - справжня знахідка для всієї родини, передають Патріоти України.

Втім, нашвидкуруч – зовсім не означає погано або несмачно. Тости в сирному клярі - саме той варіант корисної та смачної страви, на приготування якої не потрібно багато часу. При цьому день, який розпочнеться з такого сніданку, не може бути невдалим.Для приготування такої страви знадобиться небагато продуктів. Найдорожчі з них – сир та яйця.

Інгредієнти:

  • білий хліб – 200 г;
  • сир – 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • зелень – 5-10 г;
  • рослинна олія – 5-10 мл;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • сіль за смаком.

Приготування

Хліб для таких тостів у сирному клярі можна брати трохи черствий, так навіть краще. Але, зрештою, підійде і свіжий.

Для початку готуємо сирний кляр. У глибоку миску викладаємо сир, розбиваємо туди яйця і ретельно розтираємо до однорідної маси. Потім додаємо туди дрібно нарізану зелень (зелену цибулю, петрушку і трохи кропу), солимо, перчимо і знову добре перемішуємо.

Після цього беремо нарізаний білий хліб. Якщо він дуже свіжий, то можна попередньо його трохи підсушити на сковорідці без жиру. Але можна і не підсушувати.

Хліб змащуємо з одного боку сирним кляром і відправляємо на сковорідку з розпеченою олією намазаною стороною вниз. Буквально через хвилину-другу скибочки перевертаємо і злегка підрум'янюємо ненамазаний бік.

При цьому можна змастити цим кляром обидві сторони. Причому, з другого боку це краще робити, коли перший вже підсмажується на сковороді. Тоді тости виходять ще ніжнішими.

Тости готові. Можна кликати своїх домочадців до столу. Такі тости чудово поєднуються і з чаєм, і з кавою, і з какао, і навіть з будь-яким соком. Смачного

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...

Дачникам на замітку! Коли не можна поливати город - найгірший час

четвер, 17 липень 2025, 18:30

Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...