Вранці, коли на рахунку кожна хвилина, і часу катастрофічно не вистачає, сніданок, який можна приготувати нашвидкуруч - справжня знахідка для всієї родини, передають Патріоти України.
Втім, нашвидкуруч – зовсім не означає погано або несмачно. Тости в сирному клярі - саме той варіант корисної та смачної страви, на приготування якої не потрібно багато часу. При цьому день, який розпочнеться з такого сніданку, не може бути невдалим.Для приготування такої страви знадобиться небагато продуктів. Найдорожчі з них – сир та яйця.
Хліб для таких тостів у сирному клярі можна брати трохи черствий, так навіть краще. Але, зрештою, підійде і свіжий.
Для початку готуємо сирний кляр. У глибоку миску викладаємо сир, розбиваємо туди яйця і ретельно розтираємо до однорідної маси. Потім додаємо туди дрібно нарізану зелень (зелену цибулю, петрушку і трохи кропу), солимо, перчимо і знову добре перемішуємо.
Після цього беремо нарізаний білий хліб. Якщо він дуже свіжий, то можна попередньо його трохи підсушити на сковорідці без жиру. Але можна і не підсушувати.
Хліб змащуємо з одного боку сирним кляром і відправляємо на сковорідку з розпеченою олією намазаною стороною вниз. Буквально через хвилину-другу скибочки перевертаємо і злегка підрум'янюємо ненамазаний бік.
При цьому можна змастити цим кляром обидві сторони. Причому, з другого боку це краще робити, коли перший вже підсмажується на сковороді. Тоді тости виходять ще ніжнішими.
Тости готові. Можна кликати своїх домочадців до столу. Такі тости чудово поєднуються і з чаєм, і з кавою, і з какао, і навіть з будь-яким соком. Смачного
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...