Вранці, коли на рахунку кожна хвилина, і часу катастрофічно не вистачає, сніданок, який можна приготувати нашвидкуруч - справжня знахідка для всієї родини, передають Патріоти України.
Втім, нашвидкуруч – зовсім не означає погано або несмачно. Тости в сирному клярі - саме той варіант корисної та смачної страви, на приготування якої не потрібно багато часу. При цьому день, який розпочнеться з такого сніданку, не може бути невдалим.Для приготування такої страви знадобиться небагато продуктів. Найдорожчі з них – сир та яйця.
Хліб для таких тостів у сирному клярі можна брати трохи черствий, так навіть краще. Але, зрештою, підійде і свіжий.
Для початку готуємо сирний кляр. У глибоку миску викладаємо сир, розбиваємо туди яйця і ретельно розтираємо до однорідної маси. Потім додаємо туди дрібно нарізану зелень (зелену цибулю, петрушку і трохи кропу), солимо, перчимо і знову добре перемішуємо.
Після цього беремо нарізаний білий хліб. Якщо він дуже свіжий, то можна попередньо його трохи підсушити на сковорідці без жиру. Але можна і не підсушувати.
Хліб змащуємо з одного боку сирним кляром і відправляємо на сковорідку з розпеченою олією намазаною стороною вниз. Буквально через хвилину-другу скибочки перевертаємо і злегка підрум'янюємо ненамазаний бік.
При цьому можна змастити цим кляром обидві сторони. Причому, з другого боку це краще робити, коли перший вже підсмажується на сковороді. Тоді тости виходять ще ніжнішими.
Тости готові. Можна кликати своїх домочадців до столу. Такі тости чудово поєднуються і з чаєм, і з кавою, і з какао, і навіть з будь-яким соком. Смачного
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...
Ваш рис може мати значно кращий смак, якщо ви під час його приготування виконаєте один простий крок, який займає лише 15 секунд, передають Патріоти України. Марк Біттман, відомий кулінарний автор і колумніст New York Times, розкрив просту пораду, яка м...