Травма дитинства: Що досі заважає вам спокійно жити - психологічний тест

Психологи переконані, що проблеми та комплекси у дорослому житті - це результат дитячих травм. Довго не роздумуючи, оберіть зображення та дізнайтеся, що найсильніше вплинуло на вас у дитинстві, передають Патріоти України.

1. Цілком можливо, в дитинстві Ви отримали мало любові та визнання від рідних. Через це Ви маєте занижену самооцінку, боїтеся критики, часто розмірковуєте над будь-яким образливим словом і шукаєте причини в собі. А також створюєте проблеми на порожньому місці. Перестаньте боятися, що Вас засміють, і зможете досягти успіхів.

2. В дитинстві Ви втратили віру у близьких. Можливо, хтось не оцінив або посміявся над Вашими бажаннями. Ви нікому не вірите і сподіваєтеся тільки на себе. Ви часто вдаєте із себе товариську та відкриту людину, але ніколи не показуєте своїх справжніх почуттів. Спробуйте трохи розкритися хоча б перед близькими.

3. У дитинстві у Вас був період, коли почувалися аутсайдером. Можливо, Вас недооцінювали батьки або дражнили в школі через якусь особливість. У дорослому житті Вам дуже потрібна похвала. Ви часто перепитуєте, чи все робите правильно. Побудьте трохи егоїстом. Це допоможе Вам досягти набагато більшого у житті.

4. Можливо, в дитинстві на Вас сильно вплинула втрата близької людини. Ви боїтеся втратити когось зі свого оточення та маєте схильність до негативних думок. Намагайтеся не думати про те, що Вас покинуть, і цього не станеться.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...