Жоден пікнік або святкове застілля не обходяться без смачного соковитого шашлику з курки. Від того, як ви замаринуєте м'ясо безпосередньо залежить його смак, передають Патріоти України.
1. Медово-гірчичний
Вам знадобиться:
Цей маринад забезпечить м'ясу золотисту скориночку та додасть незвичайного солодкувато-пряного смаку.
2. Томатний
Цей варіант чудово підійде і для запікання курочки в духовці. Спочатку вона просто тушкується у власному соку, потім додаємо томатний сік, часник, масло, а також можна для пікантності додати паприку і м'яту.
3. Апельсиновий
Цитрус і прянощі каррі – дивовижне поєднання для маринаду, воно надасть м'ясу такого смаку, яким неможливо не захоплюватися. Приготувавши, ви отримаєте неймовірно соковиту і золотисту курочку.
4. Йогуртовий або кефірний
Цей маринад вважається дієтичним, але м'ясо вийде дуже соковитим і ніжним. Можна додати в йогурт, кефір і трохи спецій: каррі, куркуму, кардамон, і лимонний сік.
Курочка вийде соковитою і ніжною, а головне – корисною.
5. Винний
Це найкращий маринад для курки, яку запікатимуть на вугіллі цілою. Головною особливістю вина є те, що воно розм'якшує волокна і добре підкреслює смак м'яса.
Краще візьміть будь-яке десертне вино, будь-якого ступеня, але тільки не сухі вина. Для духмяності додайте до нього мелений перець і гвоздику, а також трохи чорносливу, цибулі, перцю і базиліка.
Кава давно стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, і багато хто не уявляє свого ранку без чашки цього напою. Але чи насправді кава може принести користь для нашого здоров'я, передають Патріоти України. Останні дослідження дають нові перс...
Здоровий сон є важливою складовою загального самопочуття та здоров’я. Від того, що ми їмо перед сном, залежить не тільки якість сну, а й здатність нашого організму до відновлення, передають Патріоти України. Однак, деякі харчові звички можуть порушити ...