Треба ідеально чиста підлога без розводів? Використовуйте цей лайфхак

Для підтримки чистоти в будинку в обов'язковому порядку потрібно регулярно займатися миттям підлоги. Будь-якій господині важливо знати, як правильно і добре мити підлогу, про що ми і розповімо в матеріалі, передають Патріоти України.

Як мити підлогу, щоб вона була чиста - секретний лайфхак

Існує дуже простий, але в той же час ефективний метод, чим мити підлогу, щоб шкарпетки були чистими. Покроково опишемо, що робити і як мити підлогу без розводів:

  • Для літра води кімнатної температури беремо чотири великих ложки солі і дві з оцтом.
  • Отриманий розчин потрібно добре розмішати, а потім вилити його на поверхню підлоги, захопивши максимально велику площу.
  • Потім всю поверхню протерти за допомогою звичайної швабри.
  • Після обробки всієї підлоги цим розчином, який має відмінні антибактеріальні властивості, його треба витерти, використовуючи суху ганчірку.

В кінці приміщення потрібно добре провітрити, щоб позбутися від їдкого оцтового запаху. Також в розчин можна додати п'ять крапель ефірного масла, щоб нівелювати неприємний аромат.

Тепер ви знаєте, який найкращий засіб для миття підлоги, який можна легко приготувати в домашніх умовах, не витративши багато грошей і часу.

Як правильно мити підлогу шваброю - полегште собі завдання

Для того, щоб не було потреби постійно знімати і полоскати у воді ганчірку зі швабри, поверх неї потрібно прикріпити прості серветки, бажано використовувати для цього вологі. Потім їх, у міру того, як вони будуть бруднитися, потрібно періодично міняти, тим самим не чіпаючи саму ганчірку.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...