З мінімуму продуктів - ціла гора домашнього печива! Його безперечною перевагою, крім відмінного смаку, є простота та швидкість. Усього 15 хвилин, і печиво до чаю буде готове! Швидка, економна випічка, яка завжди виходить, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто на печиво
У мисці з'єднайте яйце, цукор, ванілін (ванільний цукор), розмішайте віночком. Влийте олію. У сметану додайте соду, щоб погасити. Перемішайте, влийте до яєчної маси.
Поступово всипте борошно. Тісто має вийти м'яким, не липким. Не додавайте більше муки, ніж зазначено!
Формування печива
З отриманого тіста сформуйте 16 кульок. Перекладіть на лист з пергаментним папером.
Жовток розбавте трохи молоком. Змастіть печиво. Зверху присипте цукром (можна ванільним).
Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 15 хвилин. Печиво виходить дуже смачним, м'яким, повітряним! Щось середнє між булочками та пряниками.
Вони ідеально підходять до чаю! А ще робляться із простих інгредієнтів і блискавично швидко.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...