
Рулет із лаваша з м'ясом - це смачна та ситна закуска, яку можна приготувати на швидку руку. Таку страву можна взяти з собою на обід на роботу або подати на вечерю, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- М'ясний фарш – 400гр;
- Лаваш – 100гр;
- Яйце - 1шт;
- Помідор – 100гр;
- Шпинат – 50гр;
- Сметана 20-25% – 50гр;
- Бринза – 120гр;
- Зелена цибуля – 20гр;
- Орегано – 5гр;
- Оливкова олія - для обсмажування;
- Сіль та мелений перець – щіпка.
Приготування:
- Дрібно наріжте зелену цибулю та помідори.
- У сковороді розігрійте оливкову олію та швидко обсмажте шпинат до м'якості, підсоліть його.
- У глибоку ємність покладіть помідори, фарш і зелену цибулю, шпинат, яйце, орегано, перетертий сир, перець і сіль. Інгредієнти ретельно перемішайте руками.
- Лист лаваша розгорніть на столі та рівномірно розподіліть по ньому м'ясну начинку, від країв відступіть по кілька сантиметрів. З правого та зліва підігніть краї.
- Закрутіть лаваш у рулет, покладіть так, щоб стик був унизу.
- Усю поверхню рулету змастіть сметаною і поставте випікатися за 180С на 30 хв. Готовий рулет злегка остудіть, наріжте та подавайте.
При високому рівні холестерину необхідно ввести певні зміни у своєму звичному способі життя. Зокрема, варто зосередитись на регулярних фізичних навантаженнях, здорових напоях та правильному харчуванні, яке може допомогти знизити холестерин, передають П...
Православна церква України 21 травня за новим стилем (3 червня за старим) вшановує рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Іоанна Богослова, автора одного з Євангелій...