Треба лише 20 хвилин! М'ясний рулет з лаваша - рецепт закуски нашвидкуруч

Рулет із лаваша з м'ясом - це смачна та ситна закуска, яку можна приготувати на швидку руку. Таку страву можна взяти з собою на обід на роботу або подати на вечерю, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • М'ясний фарш – 400гр;
  • Лаваш – 100гр;
  • Яйце - 1шт;
  • Помідор – 100гр;
  • Шпинат – 50гр;
  • Сметана 20-25% – 50гр;
  • Бринза – 120гр;
  • Зелена цибуля – 20гр;
  • Орегано – 5гр;
  • Оливкова олія - для обсмажування;
  • Сіль та мелений перець – щіпка.

Приготування:

  1. Дрібно наріжте зелену цибулю та помідори.
  2. У сковороді розігрійте оливкову олію та швидко обсмажте шпинат до м'якості, підсоліть його.
  3. У глибоку ємність покладіть помідори, фарш і зелену цибулю, шпинат, яйце, орегано, перетертий сир, перець і сіль. Інгредієнти ретельно перемішайте руками.
  4. Лист лаваша розгорніть на столі та рівномірно розподіліть по ньому м'ясну начинку, від країв відступіть по кілька сантиметрів. З правого та зліва підігніть краї.
  5. Закрутіть лаваш у рулет, покладіть так, щоб стик був унизу.
  6. Усю поверхню рулету змастіть сметаною і поставте випікатися за 180С на 30 хв. Готовий рулет злегка остудіть, наріжте та подавайте.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...