
Рулет із лаваша з м'ясом - це смачна та ситна закуска, яку можна приготувати на швидку руку. Таку страву можна взяти з собою на обід на роботу або подати на вечерю, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
- М'ясний фарш – 400гр;
- Лаваш – 100гр;
- Яйце - 1шт;
- Помідор – 100гр;
- Шпинат – 50гр;
- Сметана 20-25% – 50гр;
- Бринза – 120гр;
- Зелена цибуля – 20гр;
- Орегано – 5гр;
- Оливкова олія - для обсмажування;
- Сіль та мелений перець – щіпка.
Приготування:
- Дрібно наріжте зелену цибулю та помідори.
- У сковороді розігрійте оливкову олію та швидко обсмажте шпинат до м'якості, підсоліть його.
- У глибоку ємність покладіть помідори, фарш і зелену цибулю, шпинат, яйце, орегано, перетертий сир, перець і сіль. Інгредієнти ретельно перемішайте руками.
- Лист лаваша розгорніть на столі та рівномірно розподіліть по ньому м'ясну начинку, від країв відступіть по кілька сантиметрів. З правого та зліва підігніть краї.
- Закрутіть лаваш у рулет, покладіть так, щоб стик був унизу.
- Усю поверхню рулету змастіть сметаною і поставте випікатися за 180С на 30 хв. Готовий рулет злегка остудіть, наріжте та подавайте.
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...
Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...