Треба лише 20 хвилин! Цей ніжний паштет із яєць у Канаді подають на сніданок - спробуйте смакоту і ви

Ранок усіх людей, незалежно від країни та нації, починається зі сніданку. Ми набираємося сил із молочною кашею та яєчнею, а канадці пригощаються бутербродами із ніжним яєчним паштетом. Спробувати закуску варто кожному, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт.,
  • солоні огірки — 3 шт.,
  • бекон — 200 г,
  • вершковий сир — 1 ст. л.,
  • рослинна олія — 1 ст. л.,
  • майонез — 2 ст. л.,
  • зерниста гірчиця — 1 ч. л.

Приготування:

Бекон наріжте на дрібні шматочки і обсмажте на олії. Зварені круто жовтки розімніть вилкою. Додайте сир, майонез, гірчицю, подрібнені солоні огірки, тертий білок і бекон, що злегка охолонув. Все добре перемішайте і намазка готова. Подавайте з хрумким тостом. Смакота!

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...