Ранок усіх людей, незалежно від країни та нації, починається зі сніданку. Ми набираємося сил із молочною кашею та яєчнею, а канадці пригощаються бутербродами із ніжним яєчним паштетом. Спробувати закуску варто кожному, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Бекон наріжте на дрібні шматочки і обсмажте на олії. Зварені круто жовтки розімніть вилкою. Додайте сир, майонез, гірчицю, подрібнені солоні огірки, тертий білок і бекон, що злегка охолонув. Все добре перемішайте і намазка готова. Подавайте з хрумким тостом. Смакота!
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...