Треба лише 5 хвилин! Як без прання ефективно видалити жирну пляму з одягу

Видалити жирну пляму з одягу без прання - завдання цілком здійсненне. Розповідаємо про засіб, який впорається з жирною плямою за лічені хвилини, передають Патріоти України.

Як швидко видалити жирну пляму

Позбутися жирної плями можна за допомогою звичайної харчової соди. Просто насипаємо трохи соди на пляму і кілька разів проводимо гарячою праскою.

Потрібно враховувати, що цей спосіб підходить не для всіх тканин, з делікатними потрібно бути обережним. Також можна скористатися сумішшю соди та солі. Змішуємо в рівних пропорціях соду, сіль і воду, наносимо на пляму, залишаємо на кілька хвилин. Змиваємо шампунем, так не залишиться розводів.

Який острів щастя оберете ви? Психологічний тест на самопізнання

понеділок, 20 травень 2024, 14:09

Відкрийте для себе свій рецепт щастя за допомогою нового психологічного тесту. Цей простий, але глибокий тест допоможе вам зрозуміти, що робить вас щасливими, а також визначити, які сфери вашого життя потребують покращення. Деталі. На картинці зображен...

Жінкам на замітку! Додайте ці продукти до свого раціону, щоб отримати волосся вашої мрії

понеділок, 20 травень 2024, 13:42

Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...