Треба лише чотири інгредієнти! Вершковий торт без випічки за 30 хвилин

Такий смачний торт можна готувати дуже часто. Ви спитаєте чому? Тому що він готується елементарно швидко, а для приготування потрібно лише чотири основних компоненти. Можете навіть не зізнаватись гостям, що на торт ви витратили всього пів години, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Отже, вам знадобляться наступні компоненти:

  • сметана — 20%;
  • вершки (33%) — 150 мл;
  • пряники — 0,5 кг;
  • шоколад для декору;
  • банани — 2-3 шт.;
  • цукрова пудра.

Приготування

Візьміть глибоку миску. Викладіть в неї сметану та цукрову пудру. Збийте до розчинення цукру. Потім долийте вершки. Міксером збийте масу до пишної консистенції.

З пряників зріжте верхушки. Якщо цього не зробити, вони не зможуть взяти вологу від крему. У форму-тортівницю викладіть шар пряників, шар крему та банани кружальцями. Повторіть так декілька разів до закінчення інгредієнтів.

Задекоруйте торт тертим шоколадом. Поставте його у холодильник, щоб він став ще смачнішим. Скоріше робіть чай, бо не вистачає терпцю, щоб дочекатись його куштування.

Ідеально в сезон! Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

субота, 18 травень 2024, 10:12

Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування. Для приготування потрібні такі продукти:. М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швид...

От у чому секрет! Названо спеції, які роблять гречану кашу найсмачнішою

субота, 18 травень 2024, 9:12

Гречану крупу можна перетворити на смачний гарнір, додавши просто трохи спецій. Смак стане оригінальним. Всі навіть будуть питати добавки. Поговоримо про це детальніше в статті. Для гречки є ряд спецій та приправ, які вам добре відомі, наприклад:. Вико...