На полицях українських магазинів з’явилося багато видів соняшникової олії. На етикетках виробники зазвичай пишуть: перший віджим, без консервантів та барвників, з вітамінами А та Е, холодний прес, виморожене та багато іншого, передають Патріоти України.
Але не все масло дійсно відповідає тому, що написано на пляшках – виробники можуть використовувати неякісну сировину для соняшникової олії. Як рослинна олія можна переконатися в домашніх умовах за допомогою одного простого способу. Разом із Ukr.media про нього і розповімо.
У це важко повірити, але нам знадобиться лише йод. Для визначення якості олії налийте невелику кількість в окрему ємність, а зверху додайте кілька крапель йоду.
Якщо йод піде на дно і розшаровуватиметься, вам слід замислитися і насторожитися. У цьому випадку в придбаній соняшниковій олії можуть бути домішки сумнівної якості. Вони можуть вплинути на якість цілої страви, яку ви готуєте. Тому варто задуматися про вибір іншої марки соняшникової олії.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...