Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест визначить хто ви - оптиміст чи песиміст

Те, як людина ставиться до різних подій в житті, визначає її переважний настрій, сприйнятливість до нового, та навіть стан нервової системи. Пройдіть психологічний тест у картинці і дізнайтеся хто ви: оптиміст чи песиміст, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і визначте, що ви побачили першим.

Качка

Ви оптиміст, життя для вас - диво та щастя. Ви завжди знайдете привід для радості і вас складно засмутити. Проблеми не здатні надовго вибити вас з колії - ви вирішуєте труднощі і живете далі, не озираючись назад.

Кролик

Ви песиміст, ви завжди дивіться вперед, щоб передбачити неприємні наслідки. Ви дуже обережно ставитеся до всього нового і не довіряєте чужим думкам. Ви маєте організаторські здібності і завжди виконуєте свої обіцянки

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.