Треба лише кілька хвилин! Тест-ворожіння: Дізнайтеся про своє майбутнє

Витративши всього кілька хвилин, ви зможете дізнатись прогноз на найближче майбутнє. Тож вам вдасться підготуватися і навіть уникнути деяких негативних подій, передають Патріоти України.

Для правильного проходження тесту необхідно:

  • Подивитися на картинку не більше однієї секунди.
  • Запам'ятати перший сюжет, що прийшов вам на думку.
  • Не виконуйте завдання повторно, результат не буде достовірним.
  • Намагайтеся пройти тест у повній тиші, і не відволікатися.

Розшифровка передбачення

  1. Патефон – на вас чекає веселість і безтурботне життя. Ваша праця буде щедро винагороджена. Проте не варто старанно працювати, інакше все піде не за планом.
  2. Голова голуба – незабаром ви отримаєте непередбачувану звістку або зустріч із людиною з далекого минулого. Будьте готові до того, що їх поява вас зовсім не порадує і може на деякий час вибити з колії звичних справ.
  3. Чорний дзвіночок або квітка – це провісник розчарування. Швидше за все, вас засмутить близька людина або просто не виправдає ваших очікувань. Звикайте розраховувати лише на себе. Так ви уникнете багатьох непередбачених і неприємних сюрпризів.

Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

неділя, 5 травень 2024, 9:41

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає. У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли т...

Навіщо додавати крохмаль у тісто для бісквіту - кулінарний секрет

неділя, 5 травень 2024, 9:10

Багато, особливо початківці, кухарі дивуються, побачивши рецепт бісквіту, де до списку інгредієнтів включено крохмаль. До речі, продукт може бути будь-яким – як картопляним, так і кукурудзяним. Ним потрібно замінити приблизно 20-30% борошна. А додають ...