Треба лише кілька хвилин! Тест за картинкою розкаже, яка у вас проблема

Який ваш психологічний стан зараз? Що вас бентежить і турбує? Дізнайтесь, пройшовши цей тест, передають Патріоти України.

1. Ви – справжній друг!

Скільки секретів ви знаєте, скільки сліз побачили – не порахувати. Всі друзі і рідні ходять до вас, як на прийом до психолога. Ви вмієте співпереживати, ви не слухаєте для галочки, а намагаєтеся розібратися в проблемі і допомогти. Це безцінна якість, за яку вас так люблять. Але іноді думайте про себе. Адже «переварити» смуток, тугу, горе співрозмовника не таке вже й легке завдання. Часто ви самі відчуваєте, що занадто глибоко перейнялися ситуацією друга, і від цього страждаєте. Пам’ятайте про себе, будь ласка!

2. Ви – скептик

Намагаєтеся до всього байдуже ставитися, і це полегшує життя. Знаєте, кажуть, що пофігісти здоровіші. Звісно, це жарт, але частка правди у ньому є. Здоровий егоїзм у питаннях складних, часом болючих, зберігає ваші нервові клітини. Іноді ваша позиція настільки переважає, що вам важко навіть порадіти чи поплакати. Будь то сентиментальний фільм , або перший сніг. Але якщо здається, що ви черства людина, це не так.

3. Ви дуже вразливі

Причому ця якість у вас з самого дитинства. У зв’язку з цим, ви намагаєтеся уникати болю. У вас дуже мало друзів, адже ви віддаєте перевагу самотності та життю у своєму маленькому світі. Але, що дивно, в глибині душі вам так хочеться простого теплого спілкування, душевних розмов, великих вечірок… Стримує одне – страх, що вас не зрозуміють. Якщо вам складно вийти із зони комфорту – зробіть маленькі кроки, і все обов’язково вийде.

4. Ви – добряк!

Такої широти душі не знайти. Ви готові віддати останню сорочку, поділитися шматком хліба, допомогти, обігріти словом. Ви дуже цінні і вас люблять. За те, що ніколи не сваритеся, завжди шукайте компроміси. А там, де їх не знаходите, берете удар на себе. Але, здається, ви трохи втомились рятувати світ? Чи відчуваєте якусь внутрішню порожнечу? Відпочиньте, поповніть ресурси та повертайтеся в цей світ, у якому без вас ну ніяк.

5. Говорять, ви проста, як кут будинку

І це так! Людина без хитрощів і підступних планів, яка не знає, що таке інтриги та плітки. Ви кажете те, що думаєте – прямолінійно та чесно. З вами приємно мати справу, у вас гарна ділова репутація . Але, може, варто хоч іноді стримувати себе? Не всі можуть і здатні чути правду, не прикриту купою солодкої вати.

6. Ви – трудоголік!

Все ваше життя – це кар’єрне зростання, ділові амбіції. Ви не знаєте, як це жити не на роботі. Першим приходите до офісу саме ви. За всі відрядження та складні проекти беретеся з сильною хваткою та задоволенням. Чим складніше завдання, тим цікавіше вам. Ви турбуєтеся лише про одне – не випасти з робочого ритму. Але, можливо, варто поставити на паузу цю частину життя, а звернути увагу на інші, але не менш цінні речі?

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...