Треба лише кілька хвилин! Цей тест визначить, який страх є для вас перешкодою до успіху

Існує безліч страхів, але глибинних - лише чотири. Пройдіть психологічний тест у картинці і дізнайтеся, який страх є вашою перешкодою до щастя, передають Патріоти України.

Багато людей навіть не підозрюють про існування глибинних страхів, адже вони проявляються тільки тоді, коли ми наважуємося на кардинальні зміни або ставимо перед собою велику мету. Пропонуємо поглянути в очі власним фобій і дізнатися, що саме заважає вам жити. Подивіться на зображення і визначте, що ви побачили першим.

Птахи

Найбільшим вашим страхом є зміни. Ви боїтеся вносити в своє життя навіть найнезначніші зміни. Через це ви не можете кинути нецікаву роботу і вийти з поганих відносин.

Коріння

Вам перешкоджає найсильніший з глибинних страхів: "Все безглуздо". У пошуках сенсу ви втрачаєте будь-який інтерес до справи і смак до життя. Ваш філософський погляд на життя заважає вам досягати цілей.

Обличчя

Ви творча людина і завжди маєте багато цікавих ідей. Ви готові довго працювати над своїми ідеями, проте боїтеся їх втілити в життя. Вас стримує страх потерпіти невдачу.

Дерево

Ви страждаєте від заниженої самооцінки. Вам важко приступати до нової справи, так як вам здається, що у вас нічого не вийде.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...