Треба лише три інгредієнти! Як врятувати картоплю від колорадського жука без хімії

Колорадський жук небезпечний не лише для картоплі, а й інших пасльонових, наприклад, помідорів та баклажанів. Врятувати врожай можна без хімії, полив город простим розчином із трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.

Як урятувати картоплю від колорадського жука?

Вирощуючи город для себе не хотілося б обробляти його хімією, але що робити, якщо культури долає шкідник? Існує безліч народних засобів із простих екологічних інгредієнтів, які допоможуть упоратися з проблемою.

  • Для розчину знадобиться 3 літри води, 1 кілограм золи та 90 г меленого червоного перцю. Золу змішуємо з перцем і заливаємо водою, щоб вона повністю покрила сухі інгредієнти. Настоюємо настій добу, а потім розводимо з водою, щоб отримати 10 л настою.
  • За годину до того, як приступати до поливу городу, потрібно натерти один брусок господарського мила і розвести його в гарячій воді, а потім додати в настій.
  • Поливати кущі картоплі можна або вранці, якщо немає роси, або ввечері до її появи.

Засіб допоможе не лише від колорадського жука, а й від попелиці

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...