Треба всього 3 хвилини! Рецепт китайського яєчного супу

Ні, ми не збожеволіли. Приготувати суп за три хвилини цілком реально. Головне, щоб ви мали готовий бульйон. Ми вам уже розповідали, що бульйон - із тих продуктів, які завжди мають бути на будь-якій кухні, передають Патріоти України.

Його можна наварити в будь-який вільний день, заморозити в порційних пакетах і за необхідності розморожувати, готуючи на його основі супи й пюре, а також додавати в соуси, каші та рагу. Для заморожування радимо робити дуже концентрований бульйон, щоб після розморожування в ньому зберігалися всі смаки і він не був надто водянистим.

Цей рецепт – той самий випадок, коли вам знадобиться готовий бульйон. За наявності готового відвару з м'яса або овочів ви зможете приготувати суп лише за декілька хвилин.

Суп із яйцем дуже популярний в Азії. У Китаї він називається даньхуатан і готується на курячому бульйоні, куди тонкою цівкою вливають збите яйце, яке згортається тонкими пластівцями. Крім того, такий суп часто готують у Європі, Америці та Японії.

Знадобиться:

  • бульйон
  • яйця
  • соєвий соус
  • зелена цибуля

Кількість інгредієнтів залежить від порцій і густоти супу. На одну порцію зазвичай іде склянку бульйону і одне яйце. Соєвий соус в Азії додають у всі страви замість солі. Яйця потрібно збити виделкою й за бажанням чимось згустити – наприклад, борошном або крохмалем. Так суп вийде більш густим. Однак цей пункт не є обов'язковим.

  1. Бульйон підігріти. Цибулю подрібнити ножем.
  2. Яйця збити в мисці з соєвим соусом і тонкою цівкою влити в каструлю з бульйоном, постійно помішуючи.
  3. Подаючи, посипати зеленою цибулею.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...