Ні, ми не збожеволіли. Приготувати суп за три хвилини цілком реально. Головне, щоб ви мали готовий бульйон. Ми вам уже розповідали, що бульйон - із тих продуктів, які завжди мають бути на будь-якій кухні, передають Патріоти України.
Його можна наварити в будь-який вільний день, заморозити в порційних пакетах і за необхідності розморожувати, готуючи на його основі супи й пюре, а також додавати в соуси, каші та рагу. Для заморожування радимо робити дуже концентрований бульйон, щоб після розморожування в ньому зберігалися всі смаки і він не був надто водянистим.
Цей рецепт – той самий випадок, коли вам знадобиться готовий бульйон. За наявності готового відвару з м'яса або овочів ви зможете приготувати суп лише за декілька хвилин.
Суп із яйцем дуже популярний в Азії. У Китаї він називається даньхуатан і готується на курячому бульйоні, куди тонкою цівкою вливають збите яйце, яке згортається тонкими пластівцями. Крім того, такий суп часто готують у Європі, Америці та Японії.
Знадобиться:
Кількість інгредієнтів залежить від порцій і густоти супу. На одну порцію зазвичай іде склянку бульйону і одне яйце. Соєвий соус в Азії додають у всі страви замість солі. Яйця потрібно збити виделкою й за бажанням чимось згустити – наприклад, борошном або крохмалем. Так суп вийде більш густим. Однак цей пункт не є обов'язковим.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...