Треба всього 10 хвилин! Як за допомогою цукру швидко розморозити м'ясо. Лайфхак

Якщо вам знадобилося терміново приготувати шматок м'яса, а він виявився заморожений, не варто панікувати або намагатися зробити це за допомогою мікрохвильової печі. Є більш простий спосіб, яким користувалися ще наші бабусі, але про який не знають (або забули) сучасні господині. Ми нагадуємо про лайфхак, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Для розморожування шматка м'яса, тільки що вийнятого з морозильної камери, буде потрібно всього три речі: вода, широка ємність (цілком підійде каструля) і цукор.

Для початку слід нагріти близько півтора літра води до 40 градусів. Для визначення ступеня нагріву можна використовувати спеціальний термометр або помацати рідину пальцем: вона повинна бути трохи тепліша температури тіла. Коли вода нагріється, додайте в неї три столові ложки цукрового піску і ретельно розмішайте до повного його розчинення.

Залишилося помістити м'ясо в підсолоджену воду і залишити його приблизно на десять хвилин. Після закінчення цього часу м'ясо слід вийняти з рідини, обсушити паперовими рушниками і можна починати його готувати будь-яким способом. Цукор в теплій воді прискорює процес розморожування м'яса. А ще надає йому пікантний смак.

Секретний "ключ": Що про людину говорить взуття, яке вона обирає

субота, 12 квітень 2025, 13:07

Наступного разу, коли ви виходитиме з дому, уважніше подивіться на своє взуття – воно може розповісти про вашу особистість більше, ніж ви думаєте, передають Патріоти України. За словами провідного поведінкового психолога Джо Хеммінгса, взуття на може б...

Перевірте себе! ТОП-9 ознак, що вам не вистачає магнію

субота, 12 квітень 2025, 11:50

Магній — один із тих мінералів, який відіграє величезну роль у підтримці нормальної роботи нашого тіла. Від підвищення виробництва енергії до підтримки міцних м’язів і кісток, це важливо для загального здоров’я. Але проблема полягає в тому, що багатьом...