Треба всього 10 хвилин! Як за допомогою цукру швидко розморозити м'ясо. Лайфхак

Якщо вам знадобилося терміново приготувати шматок м'яса, а він виявився заморожений, не варто панікувати або намагатися зробити це за допомогою мікрохвильової печі. Є більш простий спосіб, яким користувалися ще наші бабусі, але про який не знають (або забули) сучасні господині. Ми нагадуємо про лайфхак, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Для розморожування шматка м'яса, тільки що вийнятого з морозильної камери, буде потрібно всього три речі: вода, широка ємність (цілком підійде каструля) і цукор.

Для початку слід нагріти близько півтора літра води до 40 градусів. Для визначення ступеня нагріву можна використовувати спеціальний термометр або помацати рідину пальцем: вона повинна бути трохи тепліша температури тіла. Коли вода нагріється, додайте в неї три столові ложки цукрового піску і ретельно розмішайте до повного його розчинення.

Залишилося помістити м'ясо в підсолоджену воду і залишити його приблизно на десять хвилин. Після закінчення цього часу м'ясо слід вийняти з рідини, обсушити паперовими рушниками і можна починати його готувати будь-яким способом. Цукор в теплій воді прискорює процес розморожування м'яса. А ще надає йому пікантний смак.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...