Треба всього 10 хвилин! Як за допомогою цукру швидко розморозити м'ясо. Лайфхак

Якщо вам знадобилося терміново приготувати шматок м'яса, а він виявився заморожений, не варто панікувати або намагатися зробити це за допомогою мікрохвильової печі. Є більш простий спосіб, яким користувалися ще наші бабусі, але про який не знають (або забули) сучасні господині. Ми нагадуємо про лайфхак, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Для розморожування шматка м'яса, тільки що вийнятого з морозильної камери, буде потрібно всього три речі: вода, широка ємність (цілком підійде каструля) і цукор.

Для початку слід нагріти близько півтора літра води до 40 градусів. Для визначення ступеня нагріву можна використовувати спеціальний термометр або помацати рідину пальцем: вона повинна бути трохи тепліша температури тіла. Коли вода нагріється, додайте в неї три столові ложки цукрового піску і ретельно розмішайте до повного його розчинення.

Залишилося помістити м'ясо в підсолоджену воду і залишити його приблизно на десять хвилин. Після закінчення цього часу м'ясо слід вийняти з рідини, обсушити паперовими рушниками і можна починати його готувати будь-яким способом. Цукор в теплій воді прискорює процес розморожування м'яса. А ще надає йому пікантний смак.

Допоможуть два натуральні засоби! Як позбутися цвілі і неприємного запаху у пральній машині

понеділок, 24 лютий 2025, 9:45

Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...