Трюк від досвідчених домогосподарок: Як швидко прибрати неприємні запахи з духовки після приготування

Ті, хто часто користується духовою шафою або мікрохвильовкою, регулярно стикаються з наступною проблемою: після приготування страви з часником або рибою залишається сильний запах, передають Патріоти України.

Що ж робити, якщо слідом хочеться спекти торт, або приготувати, наприклад, яблука, адже запах попередньої страви здатний зіпсувати результат? Вихід дуже простий.

У невеликій ємності, яку можна застосовувати в духовці, змішуємо 1 столову ложку соди і 1 чайну ложку меленої кориці.Ставимо ємність в духовку і включаємо її на 180 градусів на 10-15 хвилин.

Після закінчення цього часу всі сторонні запахи зникнуть, залишиться лише ледь вловимий аромат кориці. Можна готувати далі! До речі, цей лайфхак підійде і для мікрохвильової печі.

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...

От у чому секрет! Що потрібно додавати до тіста, щоб випічка не черствіла

вівторок, 19 березень 2024, 10:14

Розповідаємо, що робити, щоб булочки, хліб, будь-яка випічка довго не черствіли, передають Патріоти України. Всі ми знаємо, якою смачною та м'якою є свіжоспечена випічка. Проте потім вона починає швидко черствіти. Але цей процес можна попередити, якщо ...