Трюк від досвідчених домогосподарок: Як швидко прибрати неприємні запахи з духовки після приготування

Ті, хто часто користується духовою шафою або мікрохвильовкою, регулярно стикаються з наступною проблемою: після приготування страви з часником або рибою залишається сильний запах, передають Патріоти України.

Що ж робити, якщо слідом хочеться спекти торт, або приготувати, наприклад, яблука, адже запах попередньої страви здатний зіпсувати результат? Вихід дуже простий.

У невеликій ємності, яку можна застосовувати в духовці, змішуємо 1 столову ложку соди і 1 чайну ложку меленої кориці.Ставимо ємність в духовку і включаємо її на 180 градусів на 10-15 хвилин.

Після закінчення цього часу всі сторонні запахи зникнуть, залишиться лише ледь вловимий аромат кориці. Можна готувати далі! До речі, цей лайфхак підійде і для мікрохвильової печі.

Не рухайте її! Ця популярна рослина одразу скидає листя від будь-якої зміни

середа, 26 листопад 2025, 17:13

Фікус Бенджаміна - одна з найпопулярніших кімнатних рослин у українських домівках. За красиву розлогу крону, глянцеве листя та декоративний вигляд його обирають навіть початківці, передають Патріоти України. Але при всій своїй популярності фікус має р...

Водіям на замітку! Як правильно заряджати акумулятор і чи обов’язково його від’єднувати клеми

середа, 26 листопад 2025, 16:50

Правильне заряджання акумулятора здатне суттєво продовжити строк його експлуатації. Звісно, стосується це і автомобільних акумуляторів. І тут одним з найбільш поширених запитань є треба чи не треба знімати в цей час клеми, передають Патріоти України. В...