Хрустка золотиста скоринка робить смажену курку дуже апетитною. Але приготувати страву так виходить не в усіх. Річ навіть не у маринаді та не в особливих інгредієнтах. Достатньо скористатися одним абсолютно елементарним лайфхаком, і страва вийде не гіршою, ніж у ресторанах. Простою порадою поділилась Марія Золотова на сторінці "Кулінарні Рецепти. Рецепти страв" у Facebook, передають Патріоти України.
Вона зазначає, що для того, щоб на смаженій курці утворилась золотиста скоринка, під час приготування у сковорідку потрібно додати 1 столову ложку борошна. М'ясо зверху вийде дуже хрустким, а всередині ніжним і соковитим.
Смажена курка по-італійськи від smachna_italia. Опубліковано на сторінці в Instagram. Таке м'ясо готується за особливою технологією: обвалюється в борошні кожен шматочок окремо, а також додається вино.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
А ось такі курячі крильця навіть не смажені та не запечені – вони карамелізовані. Ідея від oksankamuronyk. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти для маринаду на 1 кілограм крилець:
Маринувати 20 хв
Спосіб приготування:
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...