Хрустка золотиста скоринка робить смажену курку дуже апетитною. Але приготувати страву так виходить не в усіх. Річ навіть не у маринаді та не в особливих інгредієнтах. Достатньо скористатися одним абсолютно елементарним лайфхаком, і страва вийде не гіршою, ніж у ресторанах. Простою порадою поділилась Марія Золотова на сторінці "Кулінарні Рецепти. Рецепти страв" у Facebook, передають Патріоти України.
Вона зазначає, що для того, щоб на смаженій курці утворилась золотиста скоринка, під час приготування у сковорідку потрібно додати 1 столову ложку борошна. М'ясо зверху вийде дуже хрустким, а всередині ніжним і соковитим.
Смажена курка по-італійськи від smachna_italia. Опубліковано на сторінці в Instagram. Таке м'ясо готується за особливою технологією: обвалюється в борошні кожен шматочок окремо, а також додається вино.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
А ось такі курячі крильця навіть не смажені та не запечені – вони карамелізовані. Ідея від oksankamuronyk. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти для маринаду на 1 кілограм крилець:
Маринувати 20 хв
Спосіб приготування:
У кожного є улюблена поза для сну: хтось згортається калачиком, хтось розлягається "морською зіркою". Але, як виявилося, не лише тривалість відпочинку впливає на здоров’я, передають Патріоти України. Вчені доводять: саме положення тіла уві сні може впл...
Алкоголь, який багато хто вважає нешкідливим антистресом, насправді отруює організм зсередини. Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає: безпечної дози алкоголю не існує. Він віднесений до канцерогенів групи 1 - тієї ж категорії, що й тютюн, -...